Irritabel tyktarm

Jeg har i mange år lidt af luft/forstoppelse og ondt i mave/tarm, egen læge sagde irretabel tyktarm. Endelig er jeg blevet undersøgt, det viste sig den er meget lang og snoet, så resten af mit liv skal jeg tage aff.middel, sagde tarmspec. Men det vil jeg helst ikke. Er der andet jeg kan gøre? Jeg lever efter skillekost principperne og har prøvet næsten alt hvad der findes af naturprodukter, vitabiosa, den grønne perle, tarm i form, molkosan osv.

Tak for mailen. Du bør læse min bog “Maven – din bedste ven. Sundhed fra mund til bund”. Her kan du finde alt det, du har brug for at vide for at holde din tarm i gang og for ikke at have kronisk irritation i den. Du spiser sandsynligvis noget, du ikke kan tåle, eller du har problemer med fordøjelsen. Du vil sikkert have gavn af at konsultere en kostvejleder (FADK) eller en ernæringsterapeut (DET).

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*