Nyheder

Iskold ærtesuppe med bacon, mynte og citron

27. april 2017

Til 2 personer

Du skal bruge:

  • 3 dl hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
  • 200 g frosne ærter
  • 8 mynteblade
  • saft af 1 citron
  • 40 g bacon i tern
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge:

  • En blender

 

Sådan gør du:

  1. Start med at bringe bouillonen til kogepunktet i en gryde.
  2. Hæld ærterne i, når den koger, og kog dem i ca. 2 minutter.
  3. Blend det hele sammen med mynte og citronsaft.
  4. Smag suppen til med salt og peber, og stil den i køleskabet, indtil den er iskold.
  5. Steg bacontern sprøde på panden i 1 spsk. olivenolie.
  6. Kom bacontern i suppen ved servering, og dryp med den sidste spsk. olivenolie.

TIP: Hvis du ikke har tid til at vente på, at suppen bliver kold, kan den også spises varm.

Forrige artikelKan man drikke for meget kaffe?

Næste artikelEn ekstra indsats kræver ekstra input