Skøn

Italiensk kræs for krop og sind

25. september 2009

St. Peters Spa føjer en helt ny dimension til Rom som livsnydernes paradis. Som det eneste sted i byen kan du og din udkårne her nyde en eksklusiv aften-spa for to.

Forestil dig, at mørket har sænket sig over den italienske hovedstad udenfor. Selv ligger du og daser i et stort boblebad sammen med din udkårne. På bassinkanten står et sprudlende glas champagne og små lækre italienske specialiteter klar.

Luften i rummet er lun. Belysningen er dæmpet. De eneste lyde er den stille loungemusik, vandets boblen og jeres snak. I aften er hele området, det romerske Bad, jeres. Swimmingpool, jazucci, sauna og tyrkisk bad. Kun til jer. Ingen andre gæster fra hotellet kommer og tager sig en dukkert i den opvarmede pool eller en sveder i den rummelige sauna.

Night Spa for two

Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza tilbyder ”night Spa for two”, som er et romantisk arrangement for to, der er glade for hinanden. For 1800 kroner kan man i tre timer fra klokken 21 til midnat nyde hinanden i en helt privat, intim og eksklusiv atmosfære. Arrangementet er populært blandt kommende brudepar, der gerne vil slå den romantiske tone an inden brylluppet.

Det fortæller manageren af det 900 kvadratmeter store sundheds- og fittnesscenter St. Peters Spa, som er en af de største i Rom. Her er ALT, hvad kroppen kan ønske sig. Skønhedsbehandlinger, massage, fittness, kostvejledning, krop- og ansigtsbehandlinger, wellness.

Til ”night Spa for two” hører også en tur i Zen grotto, som er en lille stengrotte med 40 graders varm damp. Først skal I smøre jer selv – eller hinanden ind i en mudderpakning, der trækker giftstoffer ud af kroppen og gør huden klar til massage. Når det er klaret, er det ind i grotten, hvor man ikke kan se en hånd for sig, når dampen er på sit højeste. Efter tyve minutter er pulsen helt nede.

Nu er det tid til en tur under bruseren og så en saliggørende gang massage. St. Peters Spa tilbyder over ti forskellige typer massage og råder over mere end 30 behandlere.

Og de er dygtige! Uanset, hvilken massage du vælger, så kan du være sikker på en livgivende og sansende oplevelse.

Det er vidunderligt at smide sig på briksen til en gang selvforkælelse efter en lang dag i Roms gader og stræder. Imens massøren arbejder, og kroppen giver efter, kan synet af den imponerende Peterskirke og det antikke amfiteater Colosseum fornøje det indre blik. Og sjælen, ja den kan fryde sig ved erindringen om den stærke espresso, som kun italienerne kan lave den.

OM HOTEL CROWNE PLAZA

Hotel Crowne Plaza ligger lidt tilbagetrukket fra gaden i den mondæne del af byen små fire kilometer vest for Roms historiske centrum.

Her er 309 værelser med internet, fladskærms tv, minibar, telefon, strygejern, buksepresser, sikkerhedsboks og plejeprodukter. Der er to restauranter. Osteria Romana, som er et rustikt spisested, og gourmetrestauranten Le Jardin d’ Hiver. Stedet har også en velbesøgt bar – og laver et fabelagtigt morgenbord med alt lige fra nybagte croissanter og brød, frisk frugt og juicer til økologisk yoghurt.

Stemningen er international, men her er mange italienere. Alle gæster bliver taget imod ved indgangen af en dørmand i stilfuld uniform. Fra hotellet kører der dagen igennem en gratis bus til og fra centrum.

70 minutter i himmerige

Stedets speciale er Oriental Fusion Massage, som er en kombination af Ayurveda massage og en holistisk indiansk massageform. Du ligger på gulvet på et tæppe i et lille lunt rum med stille musik og levende lys. Eneste beklædning er et par tynde g-strengs trusser – af papir! Heldigvis har du under hele massagen et tæppe over dig.

Behandleren skiftevis strækker dig i fingre, tæer, arme, ben – ja, alle dele af din krop, som kan strækkes – og hun masserer og trykker overalt på den blideste måde, til der ikke længere er en uberørt del tilbage. Især hovedbundsmassagen og ørenulringen er fabelagtig. Hun masserer med en blanding af sesamolie og urter. Målet er at opløse muskelspændinger og strække rygsøjlen for at opnå fysisk velvære. Som en ekstra bonus får massagen nervesystemet til at falde til ro. St. Peters Spa er det eneste spasted i Rom, hvor du kan få Oriental Fusion Massage. Prøv det! Det er 70 minutter i himmerige.

Hvis I foretrækker at få massage i det samme rum ved siden af hinanden, nu hvor det er jeres særlige aften, så er det også muligt. Massørerne forstyrrer jer ikke. De arbejder koncentreret og kan kunsten at gøre sig usynlige.

Gør som de kendte

Det er ikke med i ”night Spa for two” pakken, men gå ikke glip af en ansigtsbehandling med de amerikanske n.V. Perricone produkter, inden I forlader Rom. Det er skønt at få huden renset, masseret og smurt ind i cremerne, der efter sigende er vældig eksklusive og det helt store hit blandt de kendte i USA. St. Peters Spa er netop som den første spa i rom begyndt at bruge produkterne – og det er de tydeligvis ret stolte af. I et glasskab på væggen er samtlige produkter i serien udstillet.

N.V. Perricone er en amerikansk professor, der har helliget sig forskningen i hudens ældningsproces og i dannelsen af rynker. Det unikke ved cremerne siges at være en kraftig antioxidant, som beskytter cellen ind- og udvendig. Cremerne skulle også have et højt indhold af et stof, der strammer proteinet i huden op, så kedelige og uønskede rynker reduceres.

Måske ikke efter én gang, men hvorfor ikke nyde en omgang rendyrket luksus, inden hverdagen melder sig igen.

PAKKER OG PRISER

Danske SpaTours arrangerer rejser til Hotel Crowne Plaza. På www.spa-tours.dk kan du se priser og pakker. 5 dage/4 nætter i lavsæsonen koster 4800 kr. inkl. fly.

Forrige artikelFit for ferien: 10 forslag til en aktiv ferie

Næste artikelSommerskønt & økologisk