Nyheder

Jordbær Parfait

16. juni 2017

Denne jordbær parfait er utrolig let at lave – og meget velegnet at lave til mange.

Til ca. 6 personer

Udstyr: Ismaskine

 

Du skal bruge:

  • 3 dåser kokosmælk – øko og ikke light
  • 4 spsk sukrin melis eller honing
  • 5 spsk. kokosolie
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 dl jordbær – vaskede og skåret i halve

 

Sådan gør du:

Blend kokosmælk, sukrin og kokosolie godt, men ikke så længe, at ismassen begynder at skille. Hæld massen i din ismaskine.

Når isen næsten er klar tilsættes jordbærstykkerne og vaniljepulver.

Hæld isen i en form og frys evt. lidt mere. Kan også serveres med det samme med masser af friske jordbær.

 

Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk

Forrige artikelKunsten at få olien på creme

Næste artikelGuide til fedtstofferne