En opskrift på en af sommerens mest populære opskrifter i en version uden mælk og hvidt sukker.
2 personer
Du skal bruge:
Koldskål:
2 dl. sojayoghurt
2 dl. sojamælk med vanilje
1-2 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
10 frosne/friske jordbær
Ristede havregryn:
40 g. glutenfri havregryn
½ spsk. kokosolie
½ spsk. honning
1/4 tsk. vaniljepulver
1 spsk. sesamfrø
Sådan gør du:
Koldskål:
Alle ingredienser blendes.
Ristede havregryn:
Smelt kokosolie og honning på panden. Kom resten af ingredienserne på og rist ved middelvarme til blandingen er gylden.
Lad blandingen køle af inden servering.
Tip:
De ristede havregryn kan også bruges som müsli. Tilsæt evt. lidt tørret frugt, kokos, nødder og kerner.