Opskrifter

Jordbærkoldskål

24. juli 2014

En opskrift på en af sommerens mest populære opskrifter i en version uden mælk og hvidt sukker.


2 personer

Du skal bruge:

Koldskål:

2 dl. sojayoghurt

2 dl. sojamælk med vanilje

1-2 tsk. agavesirup

½ tsk. vaniljepulver

10 frosne/friske jordbær

Ristede havregryn:

40 g. glutenfri havregryn

½ spsk. kokosolie

½ spsk. honning

1/4 tsk. vaniljepulver

1 spsk. sesamfrø

Sådan gør du:

Koldskål:

Alle ingredienser blendes.

Ristede havregryn:

Smelt kokosolie og honning på panden. Kom resten af ingredienserne på og rist ved middelvarme til blandingen er gylden.

Lad blandingen køle af inden servering.

Tip:

De ristede havregryn kan også bruges som müsli. Tilsæt evt. lidt tørret frugt, kokos, nødder og kerner.

Forrige artikelSjov sommermotion!

Næste artikelLær at mestre lykken