Opskrifter

Jordbærsalat med mango-basilikum dressing

18. september 2014

En helt igennem vegansk ret, men med dressing og masser af sødme, som meget 80/10/10-kost.


Du skal bruge:

70 g babyspinat

1 bakke jordbær (ca. 400 g)

40 g lucernespirer

Dressing:

1 mango

1 håndfuld basilikum

1 1/2 dl vand


Sådan gør du:

Spinat og jordbær skylles og skæres i mindre stykker (er jordbærerne økologiske, kan toppene også spises). De puttes derefter i en skål og blandes sammen med lucernespirerne til en skøn salat. Gem lidt spirer til dekoration.

Dressing: blend mangoen til en lækker dressing sammen med basilikum og vand. Dressingen hældes til sidst over salaten, og der dekoreres med lucernespirer på toppen.

 

Opskrift fra Louise Koch, der bl.a. er forfatter til ”Naturligt Rask 1” og ”Naturligt Rask 2”.

Forrige artikelGiv din tarm et kurophold

Næste artikelDin identitet i tarmen