Kålbåde med rejer, avocado og rød dressing

Af: Alice Hartvig og Majbritt Engel

Foto: Columbus Leth

Lav disse kålbåde med rejer, avocado og rød dressing efter ketoprincipperne. De er gode til frokost eller som et let måltid.

1 portion

Du skal bruge

250 g spidskål

50 g cremefraiche 38 %

10 g tomatpuré

1 knsp. paprika

Salt og peber

120 g rejer, friske eller fra frost

Lille ½ avocado, finthakket

Lidt frisk dild

Lidt friske spirer

Lidt saltflager

1 lime

Læs også: Både grøn og klimavenlig keto kur

Sådan gør du

Pluk 2-3 store spidskålsblade, og skær resten til grove både. Rør en dressing af cremefraiche, tomatpuré og krydderier. Fordel rejer, avocado og dressing på de to spidskålsblade. Top med friske urter, spirer og saltflager. Server frisk lime og kålbåde til.

Kulhydrat pr. portion: 18 g

Protein pr. portion: 29 g

Grøn Keto, Maksimal forbrænding af Alice Hartvig og Majbritt Engel. Pris 269,95 kr. (Gyldendal)

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*