Lav disse kålbåde med rejer, avocado og rød dressing efter ketoprincipperne. De er gode til frokost eller som et let måltid.
1 portion
250 g spidskål
50 g cremefraiche 38 %
10 g tomatpuré
1 knsp. paprika
Salt og peber
120 g rejer, friske eller fra frost
Lille ½ avocado, finthakket
Lidt frisk dild
Lidt friske spirer
Lidt saltflager
1 lime
Læs også: Både grøn og klimavenlig keto kur
Pluk 2-3 store spidskålsblade, og skær resten til grove både. Rør en dressing af cremefraiche, tomatpuré og krydderier. Fordel rejer, avocado og dressing på de to spidskålsblade. Top med friske urter, spirer og saltflager. Server frisk lime og kålbåde til.
Kulhydrat pr. portion: 18 g
Protein pr. portion: 29 g
Grøn Keto, Maksimal forbrænding af Alice Hartvig og Majbritt Engel. Pris 269,95 kr. (Gyldendal)
Forrige artikelSpicy chia-morgenmadsparfait med mango, ingefær og cayennepeber
Næste artikelStress: Har du styr på dit psykiske immunforsvar?