Kan jeg bruge forskellige mælkesyrebakterier til utæt tarm?

Jeg er i gang med at tage NDS Leaky-G for at lappe en utæt tarm. Jeg har forskellige problemer mht. min fordøjelse, og har valgt at NDS Leaky-G, da jeg tænkte, at det var et fint sted at starte mht. valg af mælkesyrebakterier.

Dog har jeg som sagt andre problematikker såsom fødevareallergier og døjer ofte med forstoppelse.

Jeg vil faktisk sige, at den er konisk, og har været der stort set hele mit liv. Mit spørgsmål går på, om jeg kan tage flere NDS-produkter i samme forløb?

F.eks. fortsætte med NDS Leaky-G mod utæt tarm om aftenen inden sengetid, og NDS Probiolax om morgenen, når jeg vågner?

Venligst hilsen

NDS-fan

 


 

Du kan sagtens bruge flere NDS-produkter i kombination, og de to produkter, du nævner, er oplagte muligheder til dig.

Probiolax kan hjælpe til bedre flow på tarmen og gerne i kombination med magnesium til aften/natten.

Hvis du ikke allerede har fået kigget nærmere på sammenhængen mellem fødevareallergi og forstoppelse, vil jeg anbefale dig at kontakte en ernæringsterapeut eller kostvejleder, der kan hjælpe dig videre.

Det er vigtigt at arbejde koncentreret med forstoppelsen, fordi den sandsynligvis sammen med fødevareallergien er årsagen til en utæt tarm. Det er fint at bygge op med NDS Leaky Gut, men hvis årsagen ikke fjernes, løser produktet ikke problemet.

Mavemassage, zoneterapi og akupunktur kan også være med til at bedre tarmens peristaltik. Og naturligvis tilstrækkelig med vand og motion:-)

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*