Kan jeg fortsætte på hjertemagnyl?

Jeg er 64 år og har haft en lille blodprop i hjernen. Jeg har en forsnævring i den ene kranspulsåre. Har fået EDTA-behandling, som har hjulpet.

Jeg tager en hjertemagnyl, men min læge vil have mig over på Clopidogrel.

Jeg vil helst fortsætte på hjertemagnylen, da jeg også tager fiskeolie & Ginkgo biloba. Hvad siger I til det?

Jeg lever sundt som veganer.

Mvh J 

 


 

En blodprop er ikke noget at spøge med. Derfor er det godt at høre, at du har taget ansvar selv. Det er fantastisk, hvis EDTA har fået forsnævringen væk. Samtidig er det så vigtigt, at du netop lever sundt og får mange grøntsager som veganer. Og fine tilskud du supplerer med. Forhåbentlig tager du også B12, som veganere let kommer i mangel på. Husk endelig også motion – som er den ultimative medicin for hjertekarkredsløbet. 

Bivirkningsprofilen på Clopidogrel og hjertemagnyl er ikke meget forskellig, men Clopidogrel er en ”lidt stærkere” medicin til at hæmme blodsammenklumpningen. Samtidig er det klart, at når man tager 2 tilskud, som også nedsætter blodets evne til at størkne, at så skal man tænke sig om. For du skal jo heller ikke have blødninger.  

Så hvis du skifter, skal du nok justere enten ved at stoppe med noget eller ændre dosis.  

Håber du kan bruge svaret 

Mvh Maria Langbak 

1 kommentar

 • Kirsten siger:

  Et stærkt Homøopatisk afkalkende middel fra Allergica hedder Plumbum Comp. Det skal tages som kur ca 4 x pr år=4 flasker. 1 flaske til ca 133 kr kan købes på Helsebixen.dk
  Det virker effektivt mod forkalkningen af alle “årer” / Kar. Jeg bruger det selv og har fået at vide af en læge, at jeg har rene Kar.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *