Kan jeg hjælpe min 5-årige inden lyskeoperation?

Min 5-årige dreng skal opereres for lyskebrok. Ved du om drenge kommer nemt over det? Han får kvalitets vitaminpille, probiotica og Biostrath.

Med venlig hilsen Mette

 


 

Det er dejligt at høre, at du er opmærksom på at hjælpe din søn godt igennem operationen. Det er rigtigt, at der skal proteiner til at bygge vævet op igen bagefter, men det er ikke meget store mængder, der skal til. Din søns kost indeholder fine mængder proteiner, så der er ikke noget du skal justere på der.

Du har skrevet,  at han får en multivitaminpille, Biostrath og probiotika. Det er gode tilskud at supplere med, og det skal du endelig bare fortsætte med.

Op til og efter operationen vil jeg foreslå, at du også giver ekstra C-vitamin 2 gange dagligt. C-vitamin er vigtigt for bindevævet og er en meget vigtig antioxidant.

Hvis I er bekymrede for operationen, vil jeg anbefale, at I bruger Bachs Nødhjælpsdråber, når bekymringen dukker op. På selve operationsdagen kan de også hjælpe til at tage toppen af nervøsiteten hos både din søn og hos jer forældre.

Så vidt jeg ved, er det er helt fredelig operation, som sjældent giver problemer efterfølgende.

Rigtig god bedring!

Mange hilsner Anette Straadt

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*