Kan jeg selv nedbringe mængden af aluminium?

Jeg er en mand på 66 år, der to gange med flere års mellemrum har fået foretaget en hårmineral-analyse. Begge analyser viste en del forhøjet aluminium, desværre stigende.

Jeg har forsøgt, hvad jeg kunne, for at finde ud af, om jeg kan nedbringe niveauet, men ingen synes at vide, hvordan dette kan gøres.

Jeg får ikke aluminium fra de kilder, som anføres forskellige steder.

Men aluminium er jo, trods letheden, et tungmetal, og det skulle ikke være så godt.

Søren

 


 

Du har ret i, at tungmetaller er en årsag til mange sygdomme og symptomer, og aluminium findes overalt. Blandt andet i lægemidler mod for meget mavesyre/refluks, køkkenredskaber, aluminiumsfolie, som anti-klumpningsmiddel i bordsalt, vacciner og deodoranter. For meget aluminium i kroppen kan blandt andet øge risikoen for Alzheimers demens og overfølsomhed.

Vi afgifter kroppen via urin og afføring, der holdes i gang ved at drikke nok af rent vand samt ved at spise en grov og grøn kost (mange kostfibre).

Desuden gennem huden via tørbørstning og sved, hvor infrarød sauna er en god hjælp. Sunde alger, som f.eks. chlorella kan også bidrage til udrensningen.

Ved kelatering kan man binde metallerne og slippe af med dem via urinen.

Jeg kan anbefale dig at læse Githa Ben-Davids bog ”Hjælp”, der er en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning, og hvordan man bliver den kvit.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen, læge og sundhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*