Kan vi udrense aluminium efter børnevaccinerne?

Min datter på 4 år har desværre fået aluminiumsallergi fra børnevaccinerne. Hun har udover de daglige gener som kløe fra granulomer på indstiksstederne også et dårligt immunforsvar. Hun har været syg mange gange – mellemørebetændelse, lungebetændelse, forhøjede levertal, diverse udslæt, uforklarlige feberperioder, opkast osv. Derudover har hun smerter i benene og maven. Hun lider samtidig af refluks og klager over, at det brænder i munden. Tungen er helt hvid, så der er højst sandsynligt svamp i systemet.

Vi har naturligvis været ved læge, børnelæge, allergilæge, men vi har desværre ikke fat om nældens rod endnu.

Hun får hverken gluten eller mælk, hvilket har forbedret levertal og fjernet opkastningerne.

Hun får probiotika, er dog i tvivl hvilke der vil være bedst? Hun får også Omni-mini og flydende magnesium. Vi forsøger at få hende til at spise mere grønt, men det er svært, da hun er småtspisende, meget selektiv og også har fysisk ubehag ved spisningen.

Det er mange ting, men er overbevist om, at det hele hænger sammen. Vi aner dog ikke, hvordan vi får brudt den onde cirkel? Kender du f.eks. til olivenbladsekstrakt til børn? Tænker vi som noget af det første skal have bugt med svampen.

Håber du kan hjælpe os.

Mvh en bekymret mor

 


 

Jeres datter har mange symptomer på, at kroppen er belastet og ude af balance. Og det er rigtig godt, at I har fået hende undersøgt også for at udelukke forskellige sygdomme.

Men du har helt ret i, at hendes fortsatte symptomer viser, at der stadig er noget i hendes krop, som ikke er, som det skal være.

I gør allerede en masse gode ting for at bringe hendes krop tilbage i balance. Gluten og mælk kan være svære at fordøje – ikke mindst når kroppen i forvejen er belastet. Du skriver mælk – men jeg vil gætte på, at I udelukker alle mejeriprodukter. Ellers vil jeg i hvert fald anbefale jer at gøre det i en periode på to mdr og holde øje med, hvad det giver af forandringer.

Probiotika – altså gavnlige mælkesyrebakterier er virkelig vigtige for at styrke hele kroppen – også efter børnevaccinerne. Så det skal I endelig fortsætte med. Jeg vil anbefale jer at bruge Udo’s Probiotics Infant Blend, som er et virkelig godt produkt. Det er ret nemt at bruge, da det er pulver, man kan drysse på mad. Bare pas på, at maden ikke er for varm. Jeg ville give hende to gange dagligt i tre mdr for virkelig at hjælpe hendes lille krop på vej.

Omnimini er et godt vitamintilskud. Jeg vil anbefale, at I supplerer med ekstra D-vitamin – enten som dråber eller spray – så hun får i alt 25 mcg dagligt. Magnesium er også et rigtig godt supplement. Den bedste måde at optage det på, er faktisk gennem huden. Prøv med den magnesiumspray, der hedder ”sensitiv”. Den er fra firmaet BetterYou og den er rigtig god til børn.

Jeg synes også, I kan supplere med en god fiskeolie hver dag. Omega 3-fedtstoffer er så super vigtige for cellemembranerne. Og cellemembranerne er i høj grad med til at sørge for, at affaldsstoffer kan blive udskilt. Omega 3-fedtstofferne er også meget vigtige for tarmens sundhed og for bakterierne i tarmen. Et godt mærke er f.eks. Nordic Naturals.

Det kan være en stor udfordring med småtspisende børn. Sørg så vidt muligt for at gøre hendes mad energi-tæt ved at tilsætte sunde fedtstoffer. Koldpresset kokosolie er super god og styrker også fordøjelsen.

Smoothies er tit en rigtig god måde også at få nogle grøntsager i børn. Køb f.eks. bogen: Flydende magi fra High on life. Der er rigtig god inspiration.

Jeg tænker ligesom du, at det hele hænger sammen. Og hvis I får styrket din datter godt og samtidig arbejder med at rense nogle af de belastende ting ud af hendes krop, så vil svampen også blive bekæmpet.

Men det er selvfølgelig vigtig ikke at ”nære” svampen ved at spise sukker, hvidt brød og andre hurtige kulhydrater. Pas også på med for meget tørret frugt (inkl. rosiner).

Nogle måder at rense ud på er f.eks. med infra-rød sauna – findes i nogle svømmehaller eller kan også købes hjem. D-tox fodspa – et udrensende fodbad, som er super effektivt – findes hos behandlere eller kan købes til eget brug hos bioenergiser.dk.

Udrensende tilskud som f.eks. chlorella – det kan også fås som pulver. Chlorella har vist sig at fremme væksten hos børn og styrke immunforsvaret. Giv 1-1½ g. dagligt.

Homøopatisk kan I f.eks. bruge Thuja D6, som er super god efter børnevaccinerne. Købes i helsekosten ligesom chlorella.

Rigtig god bedring!

Med kærlig hilsen 

Anette Straadt, sundhedsplejerske

5 kommentarer

 • Familien Lund siger:

  Hej
  Jeg syntes I skal kontakte :
  http://www.terapeutiskklinik.dk
  og snak med Jeanette Maglegaard.
  Ord kan ikke beskrive, hvor fantastisk hun er, samtidigt med at hun er utrolig dygtig.
  Vi har selv en vaccine skadet datter, med ufattelig mange bivirkninger, og hun har fået et meget bedre
  liv, efter hun er kommet i behandling hos Jeanette.
  Så gør noget godt for jeres datter og jer selv, og bestil en tid hos Jeanette, I kommer IKKE til at fortryde det.
  Pas godt på hinanden og rigtig go bedring.

 • Birgit Nielsen siger:

  Jeg vil helt klart anbefale jer at finde en dygtig kinesiolog, som kan arbejde med tungmetalforgiftninger.

 • Inger siger:

  Silicium holdig vand (Volvic eller Fiji vand er måske værd at prøve), da studier viser at Silicium er med til at trække aluminium en ud.
  Søg på Christoffer Exley
  Fiji vand kan købes i Helsam og Volvic vand kan købes syd for grænsen – vær OBS

 • Michella siger:

  Jeg udrenser også med infrarød sauna, hvilket er super godt!!! Men jeg kan også stærkt anbefale at få behandling hos homøopat, Christian Andersen på Rathsacksvej 27 på Fr.berg. Slå ham op på nettet! Han har i over 30 år hjulpet meget syge mennesker og pt hjælper han ca. 30 unge piger, som er skadede efter HPV vaccination. Han har også udrenset mig for alskens… bl.a. efter jeg har fået Helatitis A vaccine og også for al den antibiotika jeg igennem årene har fået m.v.
  Det gik hurtigt markant bedre med mig efter jeg påbegyndte behandling hos ham ??
  Desuden har jeg også kørt en aktiv kultur i 10 dage og fortsat kært videre med at tage aktivt kul til natten, så jeg udrenser om natten.
  Det er de erfaringer og anbefalinger jeg kan give. Håber i snart får datterens helbred vendt i den rigtige retning igen!

 • Camilla siger:

  Jeg synes helt klart i skal undersøge om jeres datter kan have stramt tungebånd, nogle af symptomerne kunne godt få det til at lyde sådan. Prøv at se nærmere på stramttungebånd.dk

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *