Kløe på arme om natten?

Jeg har fået noget kløe på mine overarme. Det kommer om aftenen, når jeg er gået i seng, og mine arme bliver varme. Jeg vågner næsten hver nat ved, at det klør, og kolde klude og isterningeposer kan dulme min kløe, så jeg kan falde i søvn igen.

Har du et godt råd til, hvad jeg kan gøre?

Jeg bruger neutral vaskepulver samt shampoo og bodyshampoo.

Hilsen 

Anja

 


 

Det første, jeg tænker på, er, om du får for meget varmende mad, rent energetisk varmende? F.eks. er okse- og lammekød, chili, friture eller ovnstegt mad, kanel, rødvin, kaffe etc. varmende i sin energi.

Jeg tror, jeg ville droppe bodyshampoo, for det kunne også handle om tørhed. Varme tørrer ud og giver kløe. Smør med en let lotion eller olie.

Får du bevæget dig dagligt, og er det en motionsform, du elsker? Er der for meget stress i dit liv, enten fysisk eller psykisk?

Endelig kan kløe også være tegn på gluten-intolerance. Jeg ville gå all in på glutenfri kost i en god periode, og se om det ikke kunne hjælpe.

Bedste hilsner

Catrine Marcussen, akupunktør

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*