4 portioner + en rest til madpakken Denne ret smager altså bare så godt, og så er den færdig på et øjeblik!
200 g fuldkornspasta, f.eks. skruer eller rør 4 kyllingebryster skåret i tern (ca. 500 g) 1 spsk. olie 2 poser frosne wokgrøntsager (1000 g) 3 hvidløgsfed 2-3 tsk. grøn karrypasta 1 spsk. sukker 1 dåse kokosmælk Salt
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Steg kødet i olie først, så det bliver gennemstegt.
Lynsteg grøntsagerne med kødet. Hvis du synes, de frosne grøntsager afgiver for meget væde, hælder du det blot fra.
Tilsæt hakkede hvidløg, karrypasta, sukker og kokosmælk, og smag til med salt.
Vend pastaen i retten, varm igennem og servér.
Forrige artikelMexicanske pandekager – børnenes yndlingsret
Næste artikelHudpleje for dummies – (og alle vi andre)