Nyheder
Sponsoreret

Kom luft i maven til livs

Foto: Adobe Stock
28. december 2021

Tarmgas, oppustethed, ballonmave… De frygtelige luftgener kommer i mange afskygninger. Fælles for dem alle er, at de kan hæmme din appetit, dagligdag og livsglæde. Men hvad kan du selv gøre for at få bugt med luften? 

 Vi kan alle opleve at have luft i maven. Nogle gange går det over ved at give slip på gassen. Andre gange skal vi dykke dybere for at finde kuren mod den opspilede mave. Desværre giver ballonmaven ofte en følelse af ubehag og forstyrrer det billede, vi ser i spejlet. Bukserne strammer ekstra meget, og du er måske bange for at komme til at slå en prut, mens andre hører det.

Men hvad er der at gøre ved den oppustede mavse? 

Bekæmp ballonmaven

Tarmgas er et ganske normalt fænomen. Faktisk lider mere end 25 % af danskerne af oppustethed i større eller mindre grad. Men hvad skyldes det egentlig?

Når vi spiser eller drikker, synker vi en masse luft. Noget af det ender i tarmsystemet. Men det meste af tarmgassen skyldes bakterier. De nedbryder den næring, som vores tyndtarm ikke har fordøjet. Kulhydrater med højt fiberindløb som brød, frugt, bønner og ærter giver ofte luft i maven. Du kan forsøge at mindske mængden af tarmgas ved at spise mindre og langsommere og undgå store mængder af kulhydrater. 

Nogle gange kan du have så meget ballonmave, at der skal andre midler til. Silicea Mave-Tarm virker hurtigt og effektivt mod tarmgas, mavesmerter, oppustethed, halsbrand og diarré. Det skyldes det naturlige kiselgel, som virker ved at danne et beskyttende lag i mave-tarmslimhinden.

Modsat kosttilskud virker kisel fysisk nede i tarmen og binder tarmgas og toksiner effektivt – kroppen udskiller selv resten. Med sin dokumenterede effekt er Silicea Mave-Tarm gel et naturligt alternativ til at bekæmpe oppustethed og andre mavegener.

Silicea Mave-Tarm kan tages af alle, der har brug for at lindre den opspilede mave – også børn helt ned til tre år og gravide. Du må gerne indtage det naturlige produkt flere gange om dagen for at beskytte slimhinden bedst muligt, og du behøver ikke at bekymre dig om bivirkninger. 

Skyldes din ballonmave kronisk sygdom eller stress, er det vigtigt, at du taler med din egen læge. Men indtil da er Silicea Mave-Tarm et godt redskab at have i sin førstehjælpskasse til maven. 

 

Læs også: Har du en dårlig mavefornemmelse?

Kilde: sundhed.dk og netdoktor.dk

Forrige artikelGræskar med svampe, linser og ricotta

Næste artikelMickey Gjerris: Vi skal ud af den fælles massehypnose

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.