Nyheder

Kom med på Sund Livsstil messe i Øksnehallen

12. september 2017

Igen i år inviterer udbyderne af helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser og økologiske produkter til kæmpe komsammen arrangement, og du er inviteret!

Sund Livsstil messen vil gerne invitere alle, der interesserer sig for sundhed, velvære og alternative metoder indenfor til tre dage med foredrag om alt fra behandlingsformen ’Kranio-Sakral terapi’ til ’Bliv ven med din krop’ – og hvis du vil blive god til at lave lækre smoothies og proteinshakes, kan du også få et kursus i det.

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du finde kalenderen frem og sætte et stort rødt kryds ved den sidste weekend i september. Og du kan roligt begynde at glæde dig.

Naturli giver rabatbillet til messen

Vi ved, at vores læsere på Naturli går op i helse og sund livsstil, og derfor vil vi gerne give jer muligheden for at snuse, mærke og smage på nye og sunde initiativer – samt blive klogere på naturlige og alternative metoder.

Derfor kan du klikke på linket nederst i artiklen og printe en rabatbillet ud til en værdi på 80 kroner. Dermed kan du komme ind på messen for kun 20 kroner.

Kig forbi stand 448

Hvis du har lyst til at hilse på dele af Naturli redaktionen på Sund Livsstil messen, er du mere end velkommen til at kigge forbi og se vores knaldgode tilbud eller få en snak.

Med i alt 180 forskellige stande på messen er der ikke fare for at komme til at kede sig – en af de nye stande i år, er ’Unique Mind ESP – Danmark’, som beskæftiger sig med træning af hjernen på en systematisk måde som gerne skulle styrke hjernens funktioner.

Oplev det hele på egen hånd i Øksnehallen i København fra den 29. september til den 1. oktober 2017 kl. 10-18.

Vi håber på at se dig!

Klik her, for at få din rabatkupon til Sund Livsstil messen!

Forrige artikelBørn og søvn: Sov sødt, lille … aarrghh

Næste artikelSlip af med din lækkersult – uden at snyde

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.