Opskrifter

Konfektruller – RawFood

26. januar 2010

Hurtig, lette og aldeles delikate. Dadler, kokos og cashewnødder er som skabt til hinanden i rå tilstand.

300 g dadler 2½ dl cashewnødder 2½ dl kokosmel ½ dl appelsinsaft eller vand 2-4 spsk raw kakaopulver 1 tsk vaniljepulver 1 knivspids cayenne evt. reven appelsinskal kokosmel til at rulle stængerne i Kom nødderne i foodprocessoren og hak dem, indtil de er så finthakkede som muligt. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend, indtil konsistensen er fast, og der begynder at danne sig en klump. Smag om nødvendigt til med ekstra kakao. Hvis massen er for tør, kan du tilsætte en lille smule vand. Tag en god håndfuld af massen og rul den ud til en aflang rulle (cirka 3 cm høj). Rul stangen i kokosmel. Du kan også forme små kugler, som du efterfølgende ruller i kokosmel. Sæt dem i køleskab eller fryser natten over. Smagen kan varieres med carob, lime, mynte, nelliker osv.

Fra bogen “Raw Food” af Jens Casupei og Vibeke Kaupert

Forrige artikelYummi Havregrød – RawFood

Næste artikelChili sin carne – RawFood

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.