Kosmetolog-uddannelse med rene produkter? 

Jeg påtænker at starte en kosmetolog-uddannelse. Er der forskellige retninger i uddannelsen?

Jeg vil gerne arbejde med rene produkter uden hormonforstyrrende stoffer mm.

Mvh.

Den uddannelsesparate

 


 

Der er forskellige uddannelser og forskellige tilgange til kosmetolog uddannelsen, så den kan tilpasses nærmest enhver smag.

En kosmetolog-uddannelse er overvejende en privat uddannelse, der kan tages på forskellige selvstændige skoler rundt omkring i landet, men der findes også en SU-berettiget, nemlig Cidesco Kosmetolog Skolen.

Kosmetiker er en erhvervsuddannelse, der også er SU-berettiget. Den tager 2-4 år alt efter, om man stopper som Kosmetikerassistent eller går videre og specialiserer sig til hud- og skønhedsplejer, eller spa- og wellnessassistent. Se mere på: www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/foedevarerjordbrugogoplevelser/kosmetiker

Kosmetolog fra Den alternative Kosmetolog uddannelse er, som navnet fortæller, en uddannelse som i grundkernen anskuer hud på en holistisk måde.

Her bliver der også undervist i vitaminer, mineraler og fedtsyrer og hvilken betydning ernæring har for hudens trivsel. Og her arbejder de også med urter både på huden og indefra og uden de ingredienser, som vi gerne vil undgå. Den kan du læse mere om her:
www.naestvedhudpleje.wordpress.com/naestved-hudplejeklinik/

Håber dette kan bringe dig lidt videre i at finde den vej, du har mest lyst til.

Bedste hilsner

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

1 kommentar

  • Peter Madsen siger:

    Ovenstående link er ikke gældende. Du kan fremover finde alle oplysningerne på http://www.den-alternative-kosmetologskole.dk

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *