Nyheder

Kranio-Sakral Terapi for underlivet

1. oktober 2010

Kan en slap blære eller seksuel funktion forbedres med Kranio-Sakral Terapi? Det spørgsmål vil Stanley Rosenberg svare på i sit foredrag på Sund Livsstil.

En slap blære, der tvinger dig på toilettet gang på gang, kan være et problem, der både generer og hæmmer dig i dine udfoldelser. Det samme kan for så vidt siges om dårlig seksuel funktion – uanset om det er manglende orgasme, rejsning eller nydelse.

Som kranio-sakral-terapeut har Stanley Rosenberg erfaring med, at problemerne kan stamme fra de fem sakral nerver, også kaldet korsbensnerver. Og han mener, at over halvdelen af os – mænd som kvinder – kan have glæde af at forbedre funktionen i disse nerver.

Nerver overses

Når vi dukker op til lægen med vores problemer, bliver vi ofte tilbudt medicin eller kirurgiske indgreb som en løsning på vores problem. Hvis problemet er parforhold og seksuelt bliver vi måske sendt videre til psykologer eller terapeuter.

Men vi overser, at alle vores organer styres af nerver, og at disse nerver påvirker organerne og deres funktion i både positiv og negativ retning, alt efter om vi har fået beskadiget nerverne.

Kranio-sakral terapi er blidt

Kranio-sakral terapi er en meget blid massageform, der er udviklet ud fra osteopatiske principper – altså på en baggrund af en lægekunst. Osteopati handler om balancen mellem knogler, muskler og nervesystem, og hvordan man manuelt kan stimulere og manipulere kroppen til bedre funktion.

I kranio-sakral terapi sker behandlingen med blide, præcise og nænsomme teknikker, der frigør organet fra spændinger i det nærliggende bindevæv eller frigør og stimulerer nerverne selv.

Stanley Rosenberg underviser selv i teknikkerne på Stanley Rosenberg Instituttet – mød manden og bliv klogere på teknikkerne og behandlingen af underlivet på Sund Livsstil i Forum.

Stanley Rosenberg med foredraget ”Kan en slap blære eller seksuel funktion forbedres med Kranio-Sakral Terapi?” er programsat søndag den 10. Oktober kl. 14.00.

Download din egen billet til Sund Livsstil og kom gratis ind med Naturli.

Forrige artikelLyster efter 13 års anoreksi

Næste artikelSkænderier gør os syge