2 personer
Kartoflerne og pastinakkerne skrælles. Skær begge dele i mindre stykker og kog (eller damp) dem møre i cirka. 10-15 minutter. Herefter moses dette med en gaffel, og der iblandes 1 dl kartoffelvand, hvis mosen bliver for tyk. Endelig tilsættes rød peber i små tern, salt, peberrod og finthakket kørvel.
Hæld mosen i et ovnfast smurt fad og bag mosen i ovnen ved 200 graders varmluft i omkring 10 minutter, til den er gylden på toppen.
TIP: Du kan vælge at dampe både kartofler og pastinak i en dampbradepande fra Vitalis. Det gør, at smagen bevares meget bedre, end hvis du koger på en ”gammeldaws” måde.
__________
160 sider med gode råd og forklaringer på, hvad der skal til for at skabe en sund tarm og fordøjelse. Med 40 enkle opskrifter på velegnet kost.
Christine Erritzøe og Lene Hansson både underviser, giver konsultationer og holder foredrag om “Elsk din tarm”.
Bogen blev allerede trykt i 3. oplag blot 14 dage efter udgivelse.
Forrige artikelGlutenfri rejse til pastaens hovedstad
Næste artikelHelt intimt: Sund og frisk mellem benene