Levende eller død vaccine?

Hvad er din mening om coronavacciner og binyrebarkhormonet hydrokortison.

Er det ikke “gift” for kroppen lidt på samme måde som kemo er?

Måske livsnødvendigt, men samtidig kan det vel give utroligt mange komplikationer for kroppen, især hvis man i forvejen har dårlig immunforsvar … Er der alternativer ?

Mvh Ann Marie

 


 

Det gælder for vacciner og binyrebarkhormon som med alt andet medicin: Med en medicinsk virkning kan også følge en bivirkning. Derfor skal man være omhyggelig med en god indikation for begge to.

Samtidig er vacciner jo ikke kun en ting. Eksempelvis er der forskel på, om en vaccine er svækket levende eller blot en ”død” vaccine. Førstnævnte ser i studier ud til at have en samtidig positiv stimulerende effekt på immunforsvaret, mens sidstnævnte har det modsatte.

Hvordan en fremtidig coronavaccine bliver, ved vi jo ikke endnu. Under alle omstændigheder kan man derfor med fordel koncentrere sig om at efterleve en livsstil, som giver immunforsvaret gode vilkår.

Binyrebarkhormon er blevet et stof, som man behandler mange forskelligartede sygdomme med. Jeg tænker, at alle læger er fuldstændig klar over de mere langsigtede bivirkninger. Ofte har man bare ikke andet at skyde efter sygdommene. Nogle gange kan det ligeledes være nødvendigt for at få hold på en sygdomsproces. En vigtig pointe er dog, at de sygdomme, som man ofte behandler binyrebarkhormon med, jo ikke er opstået grundet manglen på hormonet. Årsagen skal findes et andet sted. Hvis man samtidig koncentrerede sig om dette individuelle detektivarbejde, tror jeg, at man ville komme langt.

Mvh

Maria
Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*