Luksus fra aften til morgen

27. juni 2022

Hvem drømmer ikke om afslapning, blød hud og god nattesøvn? Lad os forkæle dig med lidt inspiration…

Drømmer du om den perfekte søvn?

Dårlig søvn kan skyldes mange ting: stress, bekymringer, anspændthed, hjertebanken og natlige muskelkramper – især i lægge, lænd og nakke. Hvis du vil angribe problemet fra flere sider på én gang, så er der hjælp at hente ved at kombinere to kosttilskud.

I Rolin*at Kapsler finder du en helt igennem naturlig sammensætning af baldrian og humle i deres indbyrdes optimale forhold. Disse to urter har i umindelige tider været brugt som søvnbefordrende droger. Rolin*at indeholder kun naturens egne beroligende originalsubstanser, der anvendt korrekt ikke virker sløvende dagen derpå eller har andre uønskede bivirkninger. 1-2 kapsler en times tid før sengetid vil give de fleste en rolig nat.

Døjer du samtidig jævnligt med spændinger og stivhed i kroppen, så supplér med to Mega Magnesium-tabletter. Mega Magnesium virker krampeløsende på spændingshovedpine, migræne, uro i benene, sitren og hjertearytmier. Tilsammen virker Rolin*at og Mega Magnesium på både sind og krop.

Rolin*at og Mega Magnesium forhandles eller fremskaffes af Matas og helsekostforretninger og af nogle apoteker.

Saunagus for enhver smag

Tre gange om dagen lægger tågen sig over Alter Meierhof Vitalhotel ved Flensborg Fjord. Eller rettere sagt saunagus med nye dufte, musik og tilbehør fylder alle sanser i sauna og dampbad på wellnesshotellet.

F.eks. kan du opleve fjordtåge med salt og damp, istid med eukalyptus, caribisk drøm med citrus og kokos-honning peeling, orientalsk magi med æteriske olier fra roser, jasmin og lavendel eller fred i sindet med beroligende musik og yogainstruktioner.

Saunagus er en tysk saunakultur, hvor en gusmester hælder vand med æteriske olier eller friske kryddeurter på saunaens glohede sten. Dermed opstår en behagelig, velduftende damp. De æteriske olier påvirker kroppen og huden på forskellig vis.

Saunagusen er et tilbud under alle ophold på Alter Meierhof, som er et 5-stjernet wellnesshotel med mad og service i den absolutte luksusklasse. Priserne er til gengæld rimelige efter danske forhold – bl.a. pga. den lavere tyske moms.

Find tilbud, pakker og mere om hotellet på: www.alter-meierhof.de.

Nydelsesfuld barbering – hver gang

De fleste mænd barberer sig ikke mindre end 20.000 gange i løbet af deres liv. For mange mænd er den daglige barbering noget, der bare skal overstås, og som efterlader huden irriteret og rød samt med en stram fornemmelse af udtørret hud oven på en aftershave. Men sådan behøver det ikke at være – for nu har AVIVIR lanceret barberprodukter til manden med økologisk Aloe Vera.

Aloe Vera har igennem årtusinder været anerkendt for sin helende og lindrende effekt på hudirritation, tørhed og smårifter, og det gør den velegnet netop til barbering, selv til mænd med sart og følsom hud. Den plejende gel, der danner grundlag for produkterne, udvindes af den økologisk dyrkede Aloe Vera-plantes tykke blade. Gelen har en genopbyggende virkning på huden, den øger blodgennemstrømningen, og den tilfører huden fugtighed. Dog kræver det, at koncentrationen af den aktive gel i slutproduktet er høj.

AVIVIR Aloe Vera Men’s Shaving Foam indeholder 70 % økologisk Aloe Vera, mens AVIVIR Aloe Vera Men’s After Shave Lotion er helt oppe på 90 %.

Alle produkter i AVIVIR-serien er uden parabener, parfume, farve, alkohol, petrolatum og drivgasser.

AVIVIR Aloe Vera Men’s Shaving Foam fås til en vejledende udsalgspris for 150 ml til kr. 69,00, mens AVIVIR Aloe Vera Men’s After Shave Lotion koster kr. 89,00 for 100 ml.

 

Sådan gennemfører du den perfekte barbering:

 

• Barbering er bedst lige efter et bad, hvor huden er varm og porerne åbne.

• Fugt huden med varmt vand.

• Massér AVIVIR Aloe Vera Men’s Shaving Foam godt ind i skægstubbene.

• Brug en skraber med udskiftelige blade, rens den grundigt efter hver brug og skift bladet mindst én gang om ugen.

• Køl huden af med koldt vand.

• Tør ansigtet med et håndklæde.

• Fordel AVIVIR Aloe Vera Men’s After Shave Lotion på den nybarberede hud og mærk, hvordan den øger effekten af den reparerende mousse, så huden føles frisk og fugtet.

• Lad gerne huden hvile uden barbering en dag eller to om ugen.

Forrige artikelSkønne hormoner

Næste artikelOppe i hovedet