Nyheder

Lyster efter 13 års anoreksi

27. juni 2022

Sexolog Mille Eigaard Andersen holder foredrag på Sund Livsstil messen i Forum i weekenden.

Hun startede med at skrive to personlige bøger om hendes liv i og efter anoreksi. Så sprang hun ud som sexolog og nu har flere stiftet bekendtskab med Mille Eigaard Andersen gennem bogen ”Lyster”.

Inspiration til lyster

Det lyder måske ikke oplagt at springe fra bøger om en forfærdelig sygdom som anoreksi til at skrive om sanselige lyster. Men når man har haft anoreksi i 13 år, giver det ifølge Mille Eigaard Andersen ikke sig selv, at få den store orgasme. Og når man er på vej tilbage til et liv, der gerne skulle indeholde alt det, der er forbundet med et godt og sanseligt liv – hvorfor så ikke kaste sig ud at udforske lysterne?

– Det er ikke en teoretisk sexbog om kvindens anatomi, men en inspirationsbog – en beskrivelse af min og andre kvinders rejse ind i lyst, sex, krop og kærlighed, siger Mille Eigaard Andersen selv om sin bog.

Lyster til livet

Bogen er bygget op med forskellige interviews, der både kan inspirere, fascinere, irritere og måske også provokere. Mød f.eks. nybegynderen, der fortæller om den første gang, tantraelskeren, der går efter den helt store forløsning og den ældre kvinde, der først lærte at få orgasme i en sen alder.

Udover at handle om lysterne, hvordan vi kender og tænder dem, vores fantasier og forholdet til vores krop, handler Lyster også om at leve livet med lyst på alle områder.

På Sund Livsstil i Forum holder Mille Eigaard Andersen foredraget ”Om at mærke og føle sin lyst og nyde sig selv” fredag den 8. Oktober kl. 12.00.

Download din egen billet til Sund Livsstil og kom gratis ind med Naturli.

Forrige artikelKræft er menneskeskabt, mener forskere

Næste artikelGuide til sunde fedtstoffer