Mad

MAD – ren hygge!

26. februar 2016

Anette Harbech Olesen har skrevet bogen ‘MAD – kunsten at spise godt og leve sundt’, fordi hun gerne vil opfordre danskerne til at samles om skønne måltider, fremstillet af de allerbedste råvarer. Hele bogen emmer af sund og kærlig hygge.

Ikke alene er det hyggeligt at mødes omkring et godt måltid mad, det er også ofte sådanne stunder, som vi husker med glæde. Men god mad er mere end hygge. God mad er særdeles befordrende for såvel livsglæde som sundhed og indre balancer.

Anette Harbech Olesens nye bog er en lang hyldest til god mad, fremstillet ud fra tesen: Du er, hvad du spiser. Den er Anettes mangeårige viden om mad og sundhed omsat til indbydende opskrifter, der er lette at gå til.

Bogen slår et slag for, at vi skal prioritere de allerbedste og økologiske råvarer, fordi vores krop har brug for næringsstoffer af højeste kvalitet for at kunne fungere optimalt. Vores mange milliarder celler udskiftes hvert syvende år, og de nye celler dannes af næringsstoffer fra den mad, du spiser, og det du drikker. Ved at vælge de bedste økologiske fødevarer til din daglige mad, så giver du dermed dig selv og dine børn de allerbedste betingelser for et godt liv.

God mad, tilberedt af gode råvarer, gør dig glad, åbner dine sanser, øger dit velbefindende og stimulerer dine smagsløg.

Naturli’ har fået lov til at bringe et par opskrifter med særligt fokus på hyggen omkring måltidet, der vil kunne glæde børn som voksne. Opskrifterne er lette at lave og kan inspirere til såvel planlagte måltider som til impulsiv hygge.

Ingefærshot

Solskinsboller med aroniamarmelade

Tzatziki-burgers

Rødbedekage

Pandekager med bær

Sund choko drik

 

Mad – kunsten at spise godt og leve sundt

En hyldest til den gode mad af de bedste råvarer lavet med lækre billeder, tykt bogbind og skøn hørryg.

Det er let at gennemskue, hvad der er glutenfrit, mælkefrit og vegetarisk i bogen – og du kan sagtens lave mad uden de ingredienser, som flere og flere undgår.

Mad – kunsten at spise godt og leve sundt, af Anette Harbech Olesen, vejl. pris kr. 199,-

Se mere, find flere opskrifter og inspiration på madforlivet.com

Forrige artikelDreng eller pige?

Næste artikelBegræns kemi i hverdagen – for dit barns skyld