Nyheder

Mænd powershopper … kvinder!

18. april 2007

Kvinder siges at være storforbrugere af sko og tasker. I så fald kan det være i frustration over deres mænds forbrug af andre kvinder. Ny undersøgelse overrasker.

22 procent af de, der lever i et parforhold, har haft en affære ved siden af. Tallet for mænd er endnu højere. Og op mod hver anden har været utro på et eller andet tidspunkt i deres liv, viser undersøgelse baseret på 70.000 mennesker gengivet af MSNBC. De 70.000 mennesker besvarede i februar 30 spørgsmål om utroskab – og hvad der fik dem til at være utro.

Omkring tre ud af fire i undersøgelsen sagde, at de havde lovet at være tro mod deres partner. Men en stor del havde lettere ved at love troskab end ved at holde løftet.

Lidt overraskende viser undersøgelsen, at fraskilte med børn der er gift igen er utro på næsten lige fod med par uden børn. Selv unge mødre med små børn gør det i forbavsende store tal, fremhæver MSNBC.

Færre end man tror Til den positive side fremhæver undersøgelsen, at selv om både kvinder og mænd kan blive fristet af andre end deres samlever, så er det altså ikke normen. Og uheldigvis fremstilles voksenverdenen ofte sexfixeret som i tv-serien “Desperate Housewives”.

I undersøgelsen gættede deltagerne på, at 44 procent af de gifte mænd og 36 procent af de gifte kvinder var utro. Virkeligheden er lidt mindre dyster – 28 procent af de gifte mænd havde haft en affære mod 18 procent af kvinderne.

Utroskabsraten er steget siden en anden stor tilsvarende undersøgelse for 20 år siden i USA. Her var 22 procent af de gifte mænd utro, mens 15 procent af de gifte kvinder havde fundet græsset grønnere på den anden side.

Kilde: www.fpn.dk

Forrige artikelBørn spiser junkfood i danske skoler

Næste artikelVoksne skælder for meget ud på børn

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.