Mango og Kokossorbet

Af: Mads Bo

Foto: Peter Kam, Kam.dk

Det behøver hverken at være bøvlet eller langsommeligt at lave en hurtigt og nem isdessert – som denne cremede kokossorbet.


Den er helt uden mælkeprodukter. Opskriften egner sig fantastisk til fryseren, så overvej at lave en dobbelt portion og frys noget ned, til næste gang du bliver lækkersulten.

Du skal bruge:

  • 400 gram frosset mango
  • 1 lille håndfuld tørret mango
  • 3 dl kokosmælk

Sådan gør du:

Tænd maskinen på laveste niveau og øg til højeste hastighed. Blend alle ingredienser i 40-50 sekunder, mens du bruger tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven.

Pynt evt. din kokossorbet med en smule gojibær.

Fra bogen ‘Powerblending – Verdens hurtigste fastfood’ af Mads Bo.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*