Medicin og lavt stofskifte

Jeg skriver for at få hjælp til behandling af for lavt stofskifte. Vi er flere piger i min omgangskreds, som er i behandling med Eltroxin.

Det er med mange bivirkninger og meget dårlig livskvalitet.

Håber I kan hjælpe eller måske anbefalede en som kan. De praktiserende læger er ikke til meget hjælp.

På forhånd tak.

 


 

Der er desværre mange, som på trods af stofskiftemedicin stadig ikke har den ønskede livskvalitet. Symptomerne kan være meget forskellige patienter imellem, hvorfor en individuel tilgang ofte er nødvendigt for at bedre tilstanden.

Der er meget, der kan gøres med et 360 graders fokus på mennesket. Således er man nødt til at arbejde med både søvn, bevægelse, kost, tanker og følelser, hvis der for alvor skal ske en ændring.

Jeg ved, at de på lægeklinikken IOM har erfaring med en mere holistisk behandling af stofskiftelidelser. Der findes også flere dygtige holistiske terapeuter med netop samme tilgang, herunder Inger Forbes. Måske I kunne starte der.

God bedring

Mvh Maria

Naturlægen.com

1 kommentar

 • Tine siger:

  Jeg oplevede den største bedring medmit lave stofskifte ved at tage først og fremmest gluten ud af min kost. Men også soyaprodukter (med mindre de er fermenteret), raffineret sukker, mælkeprodukter og alkohol. Jeg kan nøjes med en lav dosis medicin og har det godt.
  Inger Forbes bog “Få styr på dit stofskifte” er rigtig god og giver masser af god info. Pøj pøj.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *