Melatonin – hvor fås det?

Hvor kan man købe melatonin?

Den nysgerrige

 


 

 

I Danmark er melatonin receptpligtigt, men det kan købes på nettet via eksempelvis England.

Du kan selv gøre noget for at få mere melatonin i kroppen. For at øge produktionen af melatonin er det vigtigt at:

– Komme ud hver dag og få dagslys.
– Sove i et helt mørkt rum om natten, da lys om natten forstyrrer produktionen af melatonin.
– Indtage tryptofan fra maden f.eks. græskarkerner, kalkun, sojabønner, sesamfrø, havregryn, rosiner, valnødder, mandler, kakao og rejer.
– Spise sunde kulhydrater, for de hjælper tryptofan med at komme ind i hjernen.
– Få tilstrækkelige med B-vitaminer særligt B3, B6 og B9, men tag gerne et B-kompleks for at holde balancen mellem B-vitaminerne. Husk også magnesium.

Herhjemme kan produktet Zenbev bruges. Det består af affedtede græskarkerner og kulhydrat og indeholder meget tryptofan. Desuden indeholder produkterne Lunamino, Tryptonat og Tryptofan Max også tryptofan, men husk sunde kulhydrater sammen med.

Håber det kan hjælpe.

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

 

8 kommentarer

 • Kirsten Kjellerup siger:

  I en artikel på nettet har Carsten Vagn-Hansen nævnt Biovea, som jeg selv derefter har handlet hos. Deres hjemmeside er http://www.biovea.com

 • Kirsten V siger:

  Jeg køber også melatonin hos Biovea. Com, sidst købte jeg 3mg, fast dissolve , der smelter på tungen, men jeg har da tænkt at det måske er bedre at købe 5mg,det er jo ikke så meget dyrere og så får man vel nok.

 • Shuzheng He siger:

  hvamaget hørejste dorse( mg )af melatonin kan man tage på en gang ?

 • Louis siger:

  Biovea har adresse i Polen. Men melatonin sendes fra USA, hvorfor indførsel er ulovlig. Har fået stoppet en æske i tolden og har fåer brev fra Lægemiddelstyrelsen

 • anne siger:

  Hej Louis
  Hvad sker der nu med din pakke?

 • Mette siger:

  Hvordan og hvorfor kan de stoppe din pakke, når den sendes fra Polen, et EU land? Melatonin må gerne købes i EU , men ikke fra USA. Hvordan kan man vide, det kommer fra USA?

 • Louise siger:

  Man kan købe melatonin helt lovligt fra https://www.vitanetshop.com/da/melatonin.html, det bliver sendt fra Holland, så man får ikke toldproblemer 🙂 Prisen er 114 kr for 120 3mg kapsler.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *