Mexicanske pandekager – børnenes yndlingsret

Denne populære ret er en ad de fleste børns yndlingsretter. Her er kødsovsen erstattet af en enkel og lækker bønnesovs. Wraps er gode i madpakken næste dag med rester af fyld og grøntsager.

4 portioner + rest til madpakken

BØNNESOVS 2 dåser kidneybønner (kan erstattes af chilibønner el. krydrede mixed beans) Mexicansk krydderiblanding

Hæld cirka halvdelen af vandet fra dåserne med bønnerne, så sovsen ikke bliver for tynd. Blend bønnerne i en gryde med en stavblender, og krydr med det færdige krydderipulver. Brug den mængde, der passer dig og dine børn. Varm blandingen.

GUACAMOLE 3-4 mellemstore avocadoer (300-400 g) Saft af 1 citron (4-5 spsk.) 2 fed hvidløg 2 spsk. magert surmælksprodukt ½ løg 2 tomater Salt

Blend avocado, citron, hvidløg og surmælksprodukt og smag til med salt. Hak løg og tomater fint. Rør det hele sammen, og guacamolen er klar.

Bønnesovs og guacamole serveres på wraps lunet i ovnen. Dryp ost på bønnemassen, og fyld masser af grøntsager i. Serveres med lidt salsa på toppen.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*