Middel mod nattetisseri aftager i virkning?

Jeg har læst et par af dine svar, hvor du nævner Hypofysis d6 som middel til at afhjælpe nattetisseri. Vi har i en periode brugt dette middel til vores dreng på 8 år. Og det virkede da også i et stykke tid. Men efterhånden er virkningen aftaget igen.

Mit egentlige spørgsmål går på mængden, vi kan give ham. I øjeblikket giver vi ham ca. 8-10 dråber hver aften lige inden sengetid.

Jeg har læst i et brochure på Alma-info.dk, at de skal have drikkeampul, som svarer til 1 ml. Er det korrekt?

Vi vil jo ikke give ham mere, end det er nødvendigt. Jeg tænker da også, at vi skal prøve at have noget fiskeolie i ham.

Mvh.

Den håbefulde far

 


 

Hvor er det dejligt at høre, at I har oplevet god effekt af Hypofysis D6, selvom den nu er aftaget. Hypofysis D6 er et homøopatisk middel, som hjælper til at koncentrere urinen om natten, så der ikke så nemt opstår nattevæderi.

Hypofysis D6 findes både som dråber og ampuller. I kan godt prøve at skifte til ampullerne og se, om det forstærker virkningen. Men I kan også bruge dråberne og give 8 dråber tre gange dagligt. Det vil nemlig være doseringen til en dreng på 8 år.

Hypofysis D6 kan også suppleres med Epifysis/Stannum, der styrker den overordnede hormonelle regulering. Hvis han har tendens til urinvejs-infektioner, kan I også supplere med Cantharon.

Det er klogt at gøre flere ting på en gang for at opnå den bedste effekt. Fiskeolie, som du nævner, er en rigtig god ide, fordi det styrker nervesystemet og dermed hjernens evne til at mærke, hvad der rent faktisk sker i kroppen og således modtage signaler fra blæren om, at den trænger til at blive tømt.

Husk at vælge en god kvalitets-fiskeolie uden tungmetaller og med frisk olie. Et rigtig godt mærke er f.eks. Nordic Naturals. Det er koncentreret, så derfor er det også nemmere at bruge. Jeg anbefaler, at I køber den flydende og putter ½ tsk i et lille snapseglas med lidt kold juice eller saft oven i. Det smager super fint.

Husk også, at sukker bedøver hjernen, så den har svært ved at mærke kroppen. Forsøg derfor så vidt muligt at undgå sukker og søde sager.

Det kan også være en god ide at få jeres søn tjekket hos en kranio sakral terapeut el. lign. Der kan være nogle nervebaner eller andet, der er lidt klemt, som kan forstyrre beskederne.

Rigtig god bedring.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

1 kommentar

  • Trine Bak siger:

    Et tilskud af kalcium, fx lidt dolomitkalk fra NaturDrogeriet, kan også gavne en lille dreng. Det hjælper nervebanerne med signalhastigheden og kan ofte være dette, der er problemet, når børn er nattevædere.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *