Opskrifter

Min søsters omeletmuffins

5. februar 2011

Små omeletter toppet med lige præcis dine yndlings-grøntsager og -smagsgivere.

1 muffinplade – 12 små muffins

• 6 æg

• 6 dl mælk

• 3 nip salt

• nogle tag med peberkværnen

Smør muffinpladen med lidt olivenolie. Pisk æggene sammen med mælken. Krydr med salt og peber. Hæld massen i hullerne på muffinpladen. Bag i ovnen, 175°, i ca. 5–10 minutter. Lad afkøle lidt (ikke for meget, det er godt, hvis rucolacremen smelter lidt), kom lidt rucolacreme på hver muffin, og kom din yndlingstopping på.

Rucolacreme

• 1 dl friskost

• 1 dl græsk yoghurt

• 1 håndfuld rucola, hakket

• 1 nip salt

Rør alle ingredienser samme til en luftig creme (brug ikke blender, for så bliver den for tynd).

TIP!

Mine yndlingstoppings:

• revne gulerødder og afrikansk kokos-salsa (kokos, yoghurt, lime og chili)

• revet squash og oliven (Oslagbara Oliver)

• rucola og peanuts (Vilda Djungelpeanuts – rå peanuts fra Ecuador)

 

Fra bogen “Salig blanding” af Renée Voltaire.

Forrige artikelStrækøvelser i hverdagen: Kom af med affaldet

Næste artikelKalkuntacos med avocadomos