Små omeletter toppet med lige præcis dine yndlings-grøntsager og -smagsgivere.
1 muffinplade – 12 små muffins
• 6 æg
• 6 dl mælk
• 3 nip salt
• nogle tag med peberkværnen
Smør muffinpladen med lidt olivenolie. Pisk æggene sammen med mælken. Krydr med salt og peber. Hæld massen i hullerne på muffinpladen. Bag i ovnen, 175°, i ca. 5–10 minutter. Lad afkøle lidt (ikke for meget, det er godt, hvis rucolacremen smelter lidt), kom lidt rucolacreme på hver muffin, og kom din yndlingstopping på.
• 1 dl friskost
• 1 dl græsk yoghurt
• 1 håndfuld rucola, hakket
• 1 nip salt
Rør alle ingredienser samme til en luftig creme (brug ikke blender, for så bliver den for tynd).
Mine yndlingstoppings:
• revne gulerødder og afrikansk kokos-salsa (kokos, yoghurt, lime og chili)
• revet squash og oliven (Oslagbara Oliver)
• rucola og peanuts (Vilda Djungelpeanuts – rå peanuts fra Ecuador)
Fra bogen “Salig blanding” af Renée Voltaire.