Krop
Tema

Green Godess 5 naturli’e vaner

Hver måned spørger vi en dansker om, hvilke naturlige vaner, der gavner dem i hverdagen. Denne gang zoomer vi ind på Løvens Hule-iværksætter Carolina Cia Bruun, der blandt andet tracker sin cyklus, starter hver morgen med at tænke manifesterende tanker og sørger for at få otte timers søvn.

Foto: Maria Amme
11. juli 2023

1

1, 2, 3 MORGENSLURK
Jeg starter hver dag med en grøntsagssmoothie for at få en masse næring, væske og fibre. Favoritten for tiden er med blomkål, avokado, aronia, solbær og så et proteintilskud i pulverform – det kan være collagen. Det er fantastisk at starte dagen med en letfordøjelig smoothie, for så har min fordøjelse det bare rigtig godt.

2

MEKKA FOR MUSKLERNE
Som kvinde er det vigtigt for vores hormonbalance, at vi styrker vores muskelmasse. Mange har travlt med fedtforbrænding og cardio, men jeg synes, vi skal have vores primære fokus på styrketræning. Jeg går på hold i fitnesscenter tre gange ugentligt og en enkelt gang yoga.

3

ØNSKEBRYGNING I SENGEN
Før jeg står ud af sengen, tænker jeg over, hvilken dag jeg gerne vil skabe. Det er en sindssygt sund vane, og det gør en kæmpe forskel. Bevidstheden om, at ansvaret for at få en god dag udelukkende ligger hos mig selv, er en gamechanger. Prøv det.

4

BYE – BYE VÆKKEUR
Jeg prioriterer min søvn helt vildt højt og får minimum 8 timer hver dag. En af de gode ting ved at være selvstændig er, at jeg kan sove uden vækkeur, så jeg vågner på et tidspunkt, hvor det er naturligt for min krop at vågne. Det er balsam for sjælen, og det er sindssygt vigtigt for, om jeg har overskud til at tænke gode tanker, spise ordentligt og være ordentlig mod andre mennesker og mig selv.

5

KVINDE, LEV MED DIN CYKLUS
Gennem 13 år har jeg brugt en cykluscomputer til at forudsige min cyklus og forstå de særlige processer, min krop gennemgår på en måned. Det vil jeg anbefale alle kvinder at gøre, fordi det ikke bare holder styr på frugtbarheden, men giver også en helt unik forståelse for kroppen. Det hjælper mig til at have større ro, mere selvkærlighed og forståelse for, hvorfor jeg for eksempel ikke har så meget energi en dag. Jeg tracker min cyklus ved at måle min temperatur under tungen hver morgen og bruger det til at være opmærksom på mig selv og planlægge min arbejdsuge.

Om Green Goddess

Carolina Cia Bruun er ejer af virksomheden ”Green Goddess”, der producerer og sælger udvalgte grønne produkter, herunder collagenpulver. Sidste år fik Green Goddess både Jacob Risgaard og Christian Arnstedt til at investere i virksomheden i DR-programmet ”Løvens Hule”. Green Goddess har netop lanceret to instant juices, der blandes op med vand og svarer til friskpresset juice. Green Goddess har netop lanceret to instant-juices, der blandes op med vand, så det svarer til friskpresset juice; en rød med rødbede, gulerod, aloe vera, solbær og acerola, og en grøn med grønkål, gulerod, ananas og citron. Læs mere på www.greengoddess.dk

Forrige artikelSkimmelsvamp – sygdomsspøgelset ikke mange kender til

Næste artikelCollagen med omtanke for menneske og planet

Cathrine Eriksen Fris

Journalist

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.