Så bliver det ikke mere lækkert! Og mørbrad behøver ikke særlig længe på en grill for at blive færdig.
Til 2 personer
250 g oksemørbrad 1 tsk Lene Hanssons kryddersalt 1 tsk Lene Hanssons krydderpeber
CHUTNEY 1 rødløg 1 spsk palmeolie 1 spsk balsamico 2 spsk honning ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt ½ tsk Lene Hanssons krydderpeber
PESTO 1 spsk hakket, frisk oregano 3 spsk revet peberrod 1 spsk dijonsennep 1 tsk Lene Hanssons kryddersalt 1 tsk Lene Hanssons krydderpeber 2 spsk olivenolie
Drys kødet med salt og peber, og grill det 4 minutter på hver side ved høj varme. Hvis du synes, at kødet er for rødt, kan du grille det endnu 2 minutter på hver side.
Lav chutneyen: Skær rødløget fint, og steg det ganske let i olie på en pande på komfuret. Kom balsamico og honning på panden samt salt og peber. Rør rundt, skru ned for varmen, og lad det koge ind til en lidt tykkere masse. Sæt chutneyen til side.
Lav pestoen: Bland oreganoen med peberrod, sennep, salt, peber og olie. Blend det med en Bamix blenderstav, til det har en cremet konsistens.
Skær mørbraden i skiver, og server den med chutney og pesto til.
Fra bogen “Fyr og Flamme – grill med Lene Hansson”
Forrige artikelGrillet galiamelon med kanel og is
Næste artikelGrillet kyllingebryst med oliventapenade