Giv dig selv en god start på dagen med morgenmadsmuffins med yoghurt og bær
6 stk.
100 g grovvalsede havregryn (evt. sorte havregryn)
15 g solsikkekerner
25 g kokosmel
50 g dadler
¾ dl vand
1 stor moden banan (125 g.)
½ æble
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
½ tsk bagepulver
bær
citronmelisse
1-1½ spsk (plante)yoghurt pr. muffin
Sæt dadlerne i blød et par timer, med mindre du bruger meget bløde dadler. Blend dem med iblødsætningsvandet og banan, til dadlerne er findelte. Kom havregrynene i og blend igen, til havregrynene er groft hakkede. Kom blandingen over i en skål og skær æblet i helt små tern. Bland alle ingredienser sammen og fordel dejen i 6 muffinsforme.
Bag dem i ovnen på 175 grader i 20 minutter. Lad dem køle af, inden de toppes med yoghurt, bær og citronmelisse. Du kan evt. røre yoghurten med vaniljepulver.