Mørke rande under øjnene

Har du et godt råd til, hvad jeg kan gøre ved mørke rande under øjnene? De er medfødte – de fleste af de kvindelige familiemedlemmer har det.

Jeg drikker ca. 1½ l vand om dagen. Ryger ikke, drikker næsten aldrig alkohol. Hvis jeg har sovet for lidt i en periode, bliver jeg rød under øjnene. Sover altid med vinduet åbnet – året rundt. Bruger Lâncome øjencreme, dagcreme m.fl. Spiser rimeligt sundt – ikke slik, kage, kaffe, hvidt brød. Spiser en del frugt og grønt. Pt bruger jeg Nilens Jord  Duo Concealer – ikke stick, men Liquid farve 586, men synes den er lidt for “gul”. Har du et bedre forslag?

Dorthe
 

Det lyder, som om du gør alt, hvad der skal til. Så årsagen skal nok findes i din konstitution, eftersom du siger, at det ligger til kvinderne i din familie. Jeg har ingen erfaring med  Lâncomes øjencreme, men vil foreslå dig at bruge en øjencreme, der hæmmer forekomsten af pigmentering (typisk med ekstrakt fra lakrids eller andre aktiver, der  hæmmer enzymet tyrosinase, som er ansvarlig for pigmentering). Jeg ved, at bl.a. australske Jurlique snart kommer med en tilføjelse til deres serie, nemlig produkter, der virker lysnende  på huden. Måske du kan være heldig at finde øjenprodukter, der kan hjælpe dig (spørg i din helsekost). Og hvis du vil arbejde med at dække pigmenteringen, så vil jeg anbefale  Jane Iredale eller Inika, men sørg for at få vejledning mht. farvevalg.

Derudover så fortæller vores øjenomgivelser os noget om kroppens energiressourcer, så måske du skal kigge lidt på, om du får “genopladet” nok, i forhold til hvor meget stress, du er udsat for? Held og lykke.

Mange hilsner Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*