Motivation mod overvægt

Venlig hilsen den sene starter


Tak for din mail. Sådan som jeg arbejder med klienter, der ønsker et vægttab, betragter jeg det ikke kun som et spørgsmål om at oparbejde rå viljestyrke, men i lige så høj grad et spørgsmål om at rydde forhindringer af vejen for den nye livsstil, du ønsker. Hypnoterapi er meget velegnet til at arbejde med disse forhindringer, da den drejer sig direkte om de mønstre og den historie, der ligger bag din overvægt. Jeg kombinerer ofte hypnoterapien med coaching, idet jeg oplever, at det giver dig effektive værktøjer til at håndtere det at skabe en ny livsstil for dig selv. Her tænker jeg også på de udfordringer, du vil møde mht. din omverden, når du træder frem og manifesterer din nye livsstil.

Du vil opleve, at vægttabet vil give dig nye muligheder, og her er det godt at have en coach til at hjælpe dig til at finde din nye rolle i verden.

Venlig hilsen Birgitte

Hvordan er dine erfaringer med vægttab og hypnoterapi? Jeg vejer 30-40 kg. for meget og kan bare ikke tage mig sammen. Forstandsmæssigt og fornuftsmæssigt har jeg alle redskaber (har personlig kostplan fra diætist), men jeg kommer ikke fra start.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*