Nyheder

Myntekage

15. januar 2017

Denne glutenfri myntekage er fyldt med masser af nødder, der indeholder sunde fedtsyrer, som hjernen er vild med!

6-8 personer

Du skal bruge:

Bund:

  • 75 g paranødder
  • 100 g mandler
  • 100 g dadler
  • 25 g kakao
  • 30 g kokosolie
  • ½ tsk. salt
  • ½ dl vand

Fyld:

  • 400 g cashewnødder
  • 1 dl mandelmælk
  • 60 g kokosolie
  • ½ dl honning
  • 1½-2 dl sammenpressede mynteblade
  • 7-10 dråber pebermynteolie
  • 1 tsk. loppefrøskaller

 

Sådan gør du:

Bund: Alle ingredienser blendes til en sammenhængende masse i foodprocessor, og trykkes ud i en springform foret med bagepapir, sættes på køl, imens fyldet laves.

Fyld: Cashewnødderne sættes i blød i koldt vand og trækker min. 2 timer. Vandet hældes fra cashewnødderne og alle ingredienser blendes sammen og hældes over bunden.

Kagen sættes på køl, til den skal spises og kan pyntes med hindbærpuré og bær, og du kan finde opskriften på hindbærpuré under sund hindbærmarmelade på www.madforlivet.com

Forrige artikelAlzheimer: Lys kan blive fremtidig behandling

Næste artikelOverfølsom: Hvad tåler du?