Nældefeber af fiskeolie?

Jeg kunne godt tænke mig at stille dig et spørgsmål vedr. min nevø. Han er 7 år og har en mild grad af Tourettes syndrom. Forældrene blev på Herlev Hospital rådet til at give drengen EyeQ. Efter få dage slog han ud i nældefeber, hvilket er sket en gang før. Lægen var inde på, at det kunne være “tablethjælpestoffer”, han ikke kunne tåle.

Har du været ude for, at børn reagerer på EyeQ (eller evt. anden fiskeolie)?

Mange hilsener
Fasteren

 


 

Det lyder rigtig godt, at din nevø er blevet rådet til at få et tilskud af fiskeolie.

Jeg må sige, at jeg ikke kender til, at børn har fået nældefeber af fiskeolie.

Men jeg vil da anbefale, at de i stedet prøver et andet produkt. EyeQ indeholder både fiskeolie og kæmpenatlysolie. Måske skulle de starte med et produkt, som kun indeholder fiskeolie.

Når læger anbefaler fiskeolie, er det ofte EyeQ, da det er det produkt, som er lavet mest forskning på i forhold til børn. Så derfor er det det produkt, som lægerne kender.

Der findes dog flere andre gode produkter. Og det er vigtigt at gå efter et godt produkt, da en ustabil/harsk fiskeolie ikke har nogen sundhedsfremmende egenskaber – tværtimod.

En rigtig god fiskeolie er f.eks. Nordic Naturals. Eskimo 3 er også et fint produkt. Og de kunne jo f.eks. tage en flydende udgave. Så er der i hvert fald ingen “tablethjælpestoffer”.

Ud over fiskeolie er det jo også en rigtig god idé at de er opmærksomme på, at din nevø får godt med vitaminer og mineraler. Og at hans fordøjelse fungerer perfekt.

Med kærlig hilsen
Anette Opstrup

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*