Nyheder
Sponsoreret

Naturlig hjælp til aldrende led og hud

12. juli 2021

Tiden er en drabelig modstander, og med alderen bliver de fleste af os utilfredse med vores leds funktion og vores huds udseende. Men der er en naturlig hjælper til din kamp mod tidens tand. 

Alder er mange ting. Det er godt, at vi bliver ved med at fejre fødselsdag, fordi alternativet er mindre attraktivt. Men for kroppen er det ikke udelukkende positivt at blive ældre. 

Forskellen er stor for mænd og kvinder. Mange kvinder har sporet bekymrende alderstegn siden deres 18 års fødselsdag, mens de fleste mænd kan blive ved med at finde tiltrækkende vinkler på deres spejlbillede, så længe de kan stille skarpt på deres refleksion. 

Nogle skavanker er dog svære at slippe udenom for både mænd og kvinder, uanset hvordan vi har levet vores liv. Det gælder især leddene, hvor stivhed og smerter sniger sig ind, og huden, der bliver mindre spændstig, glat og ensartet, jo længere du lever.   

På hver sin måde forfald, som har negativ effekt på din livskvalitet. Men du kan jo ikke sætte tiden i stå… 

Slid og solfaktor

Noget, du til gengæld kan gøre, er at give din krop midlerne til at kæmpe imod alderstegnene. 

Et aktivt liv med masser af bevægelse holder dine led stærke og velsmurte, så du holder eksempelvis slidgigt på afstand. 

Opmærksomhed på skygge og solfaktor kan skåne din hud for mange af de skader, der bliver tydeligere med alderen.

Men selvom du er veltrænet og sol-samvittighedsfuld, kan du aldrig helt stole på kroppen. Medfødte svagheder eller hændelser i din fortid spiller også ind. 

Antioxidant og frie radikaler

Naturen kan række en hjælpende hånd. Gurkemeje har i hundredevis af år været benyttet som lindring af aldersbetingede lidelser i Indien og andre asiatiske lande, og den orange rod kan stadig gøre gavn. 

Det er velkendt, at gurkemeje er særligt rig på antioxidantiske egenskaber. Det skyldes det aktive stof curcumin, der kan forebygge skader fra frie radikaler. De frie radikaler er et naturligt biprodukt i kroppens omsætning af ilt, og de har stor betydning for både aldringsprocessen samt en række alvorlige sygdomme. Samt ikke mindst for ledsundheden.  

Antioxidanter udligner den skadelige virkning af frie radikaler ved at gå i forbindelse med det ensomme ilt-elektron, der skaber de frie radikaler. 

Curcumin er antibakteriel

Curcumins antioxidantiske effekt ligger også bag stoffets antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, som bidrager til at holde hudens aldringstegn på afstand. 

I traditionel ayurvedisk naturmedicin benyttede man gurkemeje på åbne sår, men den antibakterielle virkning kan også hjælpe med at dulme eksem, akne og små skader i huden.  

Økologisk energi

Når du er interesseret i at styrke din krop med naturlige virkestoffer, giver det mening at vælge et økologisk produkt, hvor du er sikker på at undgå rester af sprøjtemidler. 

Her kan anbefales Økologisk Gurkemeje med peber og ingefær fra Weightworld

Om gurkemeje 

Gurkemejepulver udvindes af en rod, som ligner ingefærroden. 

Den er kendetegnet ved sin stærke, orange farve og en mildere smag end ingefær. 

Desuden indeholder gurkemeje det aktive stof curcumin, der har en kraftig antiinglammatorisk og antioxidantisk effekt, som bidrager til at holde hud og led sunde. 

 

Om Økologisk gurkemeje fra Weightworld 

Økologisk Gurkemeje fra Weightworld er for voksne over 18 år 

Kapslerne er bl.a. tiltænkt mennesker med en aktiv livsstil og de, de der ønsker at booste deres krop efter træningen. Det naturlige og potente tilskud kan også gavne, hvis dine led holder dig tilbage fra at opnå en mere aktiv livsstil, eller hvis du gerne vil pleje din hud bedre. 

Økologisk Gurkemeje er non-GMO, glutenfri og velegnet til veganere og vegetarer. 

 

Det er velkendt, at gurkemejes vigtigste ingrediens er curcumin, som har den kraftige, antioxidantiske effekt. Curcumin er imidlertid ikke så let at optage for den menneskelige krop, heller ikke i pulverform. Derfor er tilskuddet tilsat sort peber. 

Sort peber indeholder det aktive stof piperin, som er katalysator for en effektiv optagelse i kroppen af curcumin. Peber aktiverer den sundhedsfremmende effekter af curcurmin, og dermed er du sikker på at få maksimalt udbytte af gurkemeje-pulverets gavnlige effekt. 

Ingefær har nogle af de samme egenskaber som gurkemeje – især som antioxidant – og fungerer i dette tilskud også som en støtte til kroppens optagelse af de naturlige næringsstoffer. 

Forrige artikelKaffe – farligt eller fantastisk?

Næste artikelVi skal tale om bivirkninger

Carsten Gottlieb

Redaktør

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.