Nervesmerter fra ryggen

Findes et godt råd mod nerver i klemme? Jeg har haft en diskusprolaps i 5. led i ryggen i 2016 . Jeg skulle i 2019 have haft en operation i ryggen, så nerven kunne få lidt mere plads, men det kunne jeg ikke lige overskue, så det blev ikke til noget. Jeg er også slidt i 5. led. Men nu synes jeg ikke, det er til at holde ud mere. Jeg har nervesmerter konstant i venstre fod, ben og balle. Har været ved flere forskellige behandlere inden for ryggen. Kan du hjælpe med et godt råd? Eller er det den operation, der skal hjælpe mig til en bedre dag og fremtid.

Mvh den 64-årige


 

Desværre har så godt som alle mennesker slidgigt i ryggen/lænden, når vi er midtvejs i livet. Årsagen er, at vi engang rejste os op og gik på to ben, og at det moderne menneske sidder for meget og ikke bruger kroppen rigtigt. Derved opstår der slidsymptomer med øget bruskdannelse og inflammation, der kan trykke på nerverne, som du oplever det. Musklerne kan også – ved at være for spændte – trykke på nerverne, fx iskiasnerven, hvor smerterne stråler ned i benet. Du er nødt til at have professionel hjælp til at finde den nøjagtige årsag til dine smerter og dine muligheder for bedring. Fx en neurolog eller ortopædkirurg. Træning af ryggen og holdningskorrektion kan også hjælpe nogle. Operation med aflastning af nerverne er sidste udvej, men nogle har haft gavn af dette med fx mikrokirurgi. Problemet er blot, at der efter en operation dannes arvæv, der igen kan påvirke nerverne.

God bedring.

Mvh Maria, naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*