Nervøs tyktarm/diare

Min datter, som er 20 år, har gennem de sidste 3-4år haft store problemer med maven. Symptomerne er næsten kroniske, ihvertfald meget ofte maves-smerter og diareagtig afføring midt under måltidet eller umiddelbart efter. Da hun ikke kan holde maden i sig føler hun sult, men er ikke undervægtig, men lidt til den buttede side. Hun var i starten af perioden til undersøgelse på Viborg sygehus med henblik på, at få undersøgt, om der var noget, hun var overfølsom overfor. Men her fandt man ikke noget usædvanligt. Hun har flere gange siden søgt læge for at få råd eller vejledning, men har oftest fået den besked, at det var sikkert en nervøs tyktarm, som var problemet. Har du et godt råd? På forhånd tak.


Tak for mailen. Din datters symptomer tyder på, at hun har en dårlig og utæt tarmslimhinde, formentlig på grund af en overvækst af candidasvampe. Du kan læse om dette i min bog “Maven – din bedste ven. Sundhed fra mund til bund“, men også finde enkelte artikler om det på hjememsiden www.dsgnet.dk Kig under candidasvampe, utæt tarm og irritabl tyktarm.
Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*