Opskrifter

Nøddepostej

25. september 2009

Lækkert tilbehør til salaten eller som pålæg

– nødder kan sagtens være hovedretten

6 portioner

250 g champignon

200 g hakkede hasselnødder

150 g porrer i skiver

100 g kogte afkølede ris

3 stk æg

1 dl piskefløde

Timian

Rosmarin

Salt og peber

De hakkede nødder, porrer og champignon i skiver svitses i olie på en varm pande. Rosmarin, timian, salt og peber tilsættes efter smag. Ingredienserne køler af i en skål. Efter afkøling tilsættes under omrøring æg og fløde og til sidst risene. Farsen hældes i et ovnfast fad og stilles i ovnen ved 200° C i ca. 45 minutter.

Tips: Serveres som tilbehør eller som en selvstændig ret med friske grønsager. Dagen efter har du skønt pålæg.

Forrige artikelSalat med figner og mandler

Næste artikelHassel-/valnøddebrød