Til ca. 6 stk.
Udstyr: en stjerne-udstikker, ispindeform og ispinde
Skær mangoen i ½ cm tynde skiver og udstik små stjerner med din stjerneudstikker.
Rør birkesaft med birkesød og limejuice.
Fordel blomster og mangostjerner i ispindeformene og overhæld med birkesaften. Sæt ispinde i og frys i minimum 5 timer.
Tip!
Frys isen i lag for flottere fordeling af blomsterne. Start med at fylde 1/3 mangostjerner, blomster og birkesaft i isformene og frys til saften er fast. Drys derefter endnu 1/3 mangostjerner, blomster og birkesaft henover den frosne del osv.
På den måde bliver blomster og stjerner jævnt fordelt i isen og du undgår bundfald. Husk at sætte pindene i.
Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk
Forrige artikelDet er fedt at bevæge sig – uden smerter!
Næste artikelStop kampen mod kroppen og nyd din mad