Nyheder

Ny viden om hjerneskadede børn

3. maj 2007

Nyt publikation samler viden fra arbejde med hjerneskadede børn. Børnenes familier savner sammenhæng i indsatserne for børnene.

Erfaringer fra arbejdet med børn med hjerneskader. MarselisborgCentret har samlet erfaringerne fra 16 projekter for børn med hjerneskade i et hæfte

MarselisborgCentret har samlet erfaringerne fra 16 projekter for børn med hjerneskade i hæftet “Nye indsatser – ny viden”.De 16 projekter, der har som mål at være med til at forbedre forholdene for børnene og deres forældre, fremlægges på fire temadage i april og maj måned.Den røde tråd manglerMange familier oplever, at den røde tråd mangler, at der mangler koordinering og sammenhæng og at familiernes ressourcer ikke bliver anvendt optimalt.I projekterne har fagfolk arbejdet med forskellige indsatser til at imødekomme problemer i rehabiliteringen af børn med hjerneskade.I projekterne har man blandt andet fundet ud af, at der er nødvendigt at individualisere indsatsen og tiltagene skal justeres barnets behov og forældrenes ressourcer.Anbefalingerne i det hæftet “Nye indsatser – ny viden” er uddybet i et temahæfte af samme navn.

Kilde: Danske Fysioterapeuter

Forrige artikelHostesaft virker ikke

Næste artikelHvem er mest stresset?

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.