Til udfordringer

27. juni 2022

Livet, hverdagen, kroppen, sindet – der er masser af udfordringer, men også løsninger…

Ro og mod til hverdagen

Bach’s Blomster er et homøopatisk produkt lavet udfra den engelske læge Edward Bachs teorier omkring virkningsstoffer i vilde planter og blomster. Produkterne er meget milde og uden bivirkninger, så de kan bruges af både børn og gravide.

Tankegangen bag blomstermedicin er, at følelsesmæssige eller mentale tilstande, som f.eks. angst eller bekymring, svækker kroppens modstandskraft, så man er mere modtagelig for sygdom. Og Edward Bach mente, at planter og blomsters særlige svingninger havde en gavnlig effekt på vores følelsesmæssige og mentale tilstande, som skulle være årsag til sygdom.

Teorierne er siden omsat til flere Bach-produkter, som har fundet vej til rigtig mange hjem, hvor de bliver brugt til angst, uro, søvnløshed og andre tilstande, der kræver ro, mod eller energi.

Senest er Bachblomster no. 39 kommet på markedet – et nyt og innovativt produkt med originale Bach Blomster essenser.

Ud over sine 38 blomster-essenser sammensatte Dr. Edward Bach en speciel blanding af fem forskellige individuelle essenser – der blev til nødhjælps-blandingen – og som består af essenser fra planterne:

– Fuglemælk (Ornithogalum Doldiger) – for indre fred.

– Gul soløje (Helianthemum nummularium) – for indre styrke.

– Impatiens (Impatiens glandulifera) – for indre ro.

– Kirsebærblomme (Prunus cerasifera) – for lethed

– Klematis (Clematis vitalba) – for vågne tanker

De er disse fem ingredienser, der danner basis for blandingen i Bach Blomster no. 39. Nødhjælpsblandingen fås både som dråber, spray og globulix perler, som er uden alkohol og kan lægges under tungen.

Samtidig fås en Sov godt-version, der er tilsat Hestekastanie (Aesculus hippocastanum) for ro og tilstedeværelse. Den fås i spray og globulix perler.

Alle produkterne i serien er certificeret økologiske.

Find Bachblomster no. 39 i din helsekost.

Grøn te og E-vitamin gør træning virkningsfuldt

Israelske forskere har rapporteret, at det at drikke grøn te og tage tilskud af E-vitamin kunne sænke både livvidden og det fastende blodsukker. 22 ældre kvinder og mænd blev delt i to grupper, og begge grupper deltog i et træningsprogram i 12 uger med moderat hurtig gang i 30 minutter dagligt. Man fulgte deres kost, livvidde, fastende blodsukker og graden af oxidation før og ved afslutningen af studiet. Den ene gruppe fik desuden tre kopper grøn te og 400 enheder E-vitamin dagligt, mens den anden fik placebo (snydemedicin).

På trods af en uændret kost tabte alle deltagerne i vægt. I gruppen, der fik grøn te og E-vitamin, gik livvidden ned fra 100,84 cm til 96,9 cm hos mændene og fra 95,76 cm til 85,09 hos kvinderne. I grøn te og E-vitamingruppen gik det fastende blodsukker gennemsnitligt ned fra 5,3 mmol/l til 4,98 mmol/l, ligesom følsomheden for insulin blev bedre. Målet for ilt-stress i kroppen faldt også. Alt i alt vigtige tegn på gavnlige virkninger, blandt andet en nedsat risiko for at få diabetes. (Journal of the American College of Clinical Nutrition 2013).

En tablet med det hele

MAXIMUM indeholder flere vitaminer og mineraler end almindelige vitaminpiller, og har samtidig med en række vigtige droger i kombinationen. Præparatet er sammensat af naturligt virkende plantesubstanser og vigtige naturidentiske næringsstoffer, hvilket fremmer virkningen og optageligheden af vitaminerne og mineralerne.

De 13 vitaminer og 12 mineraler har således følgeskab af nogle af de mest virksomme og naturligt aktiverende droger: Ginseng G 1000 – testet som Danmarks bedste, guarana, ingefær, aloe vera, unik spirulina, bio chlorella, grøn byg (green barley) og frisk gelé royale.

De mavestyrkende droger som aloe vera og ingefær, er vigtig for mange, der har svært ved at tåle den koncentration af næringsstoffer, som findes i multivitamin/mineral præparater. 

Ingredienserne i MAXIMUM er velafprøvede, højaktive, naturlige droger og næringssubstanser, der fremmer det daglige velbefindende med mere energi.

En kapsel dagligt er nok for at få alle disse næringsstoffer samlet i et dansk produceret multivitamin/mineral præparat.

Bange for udfordringer?

Hvis selv små problemer bliver store og fylder alt for meget, eller hvis nye udfordringer giver dig alt for meget kriller i maven, kan du have stor glæde af at lære dig selv at visualisere. Der findes masser af gode bøger om emnet, men du kan også finde en hurtig guide på Naturlis hjemmeside i artiklen ‘Visualisering: Se det for dig!’ af vores coach Birgitte Aagaard. Find den på naturli.dk under Psykologi – eller søg på visualisering.

Forrige artikelLyst til at spise sundt

Næste artikelOppe i hovedet

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.