Nyheder

Smukt!

16. september 2013

Et dejligt smil, en levende hud og et kraftigt hår – skønhed kommer indefra, men understøttes af vores udseende…

Styr på manken

Det danske firma Naturfarm har efter flere års forskning lanceret et nyt revolutionerende produkt til mænd og kvinder, som lider af hårtab. Produktet, der bærer navnet Olinol Prescripton No. 302, virker både på personer, der er arvelig belastet af hårtab samt hårtab, som er aldersbetinget.

En række aktive naturlige planteekstrakter, som blandt andet awapuhi, ølgær, brændenælde, kamille, citronmelisse, mistelten, fennikel og røllike, øger formeringen af celler i hårsækken og får derved håret til at gro, samtidig med at de problemer, der er årsag til hårtabet, fjernes. En række tests viste allerede efter to dage en god effekt, og efter 40 dage var resultatet forbløffende positivt i form af en 80 pct. kraftigere hårvækst.

Hvis du lider af skæl og hovedbundsproblemer, kan du samtidig anvende shampooen Olinol Prescription No. 301, som fjerner årsagen til disse problemer. Frugtenzymer nedbryder skællene, mens ekstrakter fra burre, enebær, ensian, citron og timian minimerer talgproduktionen og forhindrer dannelsen af tør og skællet hud.

Olinol Prescription No. 302 koster 290 kroner for 50 ml, der typisk rækker til en måneds forbrug.
Olinol Prescription No. 301 koster 145 kr. for 250 ml.


Til manden

Hårtab hos mænd er normalt og skyldes ofte arvelige faktorer. Utilstrækkelig kost, stress på jobbet, for lidt søvn eller infektion er eksempler på andre årsager, som kan bevirke at håret midlertidigt tyndes ud, og du taber mere hår end normalt.

Original Silicea MAN er et kosttilskud specielt udviklet til mænd og indeholder nogle udvalgte næringsstoffer for hår, hud og negle. En høj koncentration af mineralsk kisel samt biotin, kobber, zink, mangan og selen i tilskuddet gør kroppen bedre i stand til at producere celler til hår, hud og negle. Du får simpelthen et næringsboost, når kroppen har straffet din stressede livsstil med tyndt hår og skrøbelige negle.

Original Silicea MAN kan købes i Helsekostforretninger og bestilles i alle Matas butikker.       


                                                   

Dansk hud

Zinobel Organic Boost er en lille hudplejeserie, man ikke bør overse. Den er ren, dansk, økologisk, koncentreret og virker!

Serien er lanceret i 2011 og nomineret til Danish Beauty Award i 2012 og 2013.  Kvinden bag, Joan Arler fra Kolding, har arbejdet med næringsstoffer i 18 år, før hun i samarbejde med kemiingeniører udviklede disse hudplejeprodukter.

Joan Arler, der også er hesteavler, er om nogen bevidst om, hvor hårdt det er for huden at opholde sig meget udendørs. Filosofien er at nære huden alsidigt med vitaminer og fedtsyrer, svarende til at spise alsidigt.

Serien er baseret på 10 af de fineste økologiske olier med hybenkerneolie som hovedolie. Se mere på www.zinobel.dk.

Zinobel Organic Boost består af 8 produkter. De kan bl.a. købes i helsekostbutikker. Priser fra kr. 159,- til 299,-.


Hvad gør dig skøn?

På Naturlis facebookside – facebook.com/naturli.dk bliver der udvekslet masser af tips, råd og holdninger. Vi spurgte vores læsere, hvad deres bedste skønhedstips var, så her får du nogle af rådene:

– Rasul, som er marokkokkansk sæbejord. Giver lækker hud overalt på kroppen.

– Kokosolie til creme, makeup-fjerner og solcreme.

– Arganserum og arganolie – også som vask med en blød bomulds vaskeklud. Evt. blandet med lidt lavendelolie for duftens skyld.

– Dalens Olie, til ansigt og krop.

– Mandelolie til det hele!

– Dr. Hauschkas rensecreme, som renser i dybden og giver glød til huden. Samt Dr. Hauschkas lermaske, fugtgivende- og beroligende maske.

– Søvn, Bachs Rescue creme og qi gong.


Smil!

En af årsagerne til, at tandpasta tilsættes fluor, er dens evne til at beskytte tandemaljen. Og det har været svært at finde alternativer til tandpastaer, der beskytter lige så godt. Men i BioRepair fra den italienske dentalvirksomhed Coswell er det lykkedes – den indeholder formlen MicroRepair, der kan reparere emaljen og tandbenstruktur. Den aktive ingrediens i MicroRepair er hydroxyapatite, der udgør 90 pct. af tandemaljen.

Tandpastaen indeholder hverken flour, parabener eller NLS, men har i undersøgelser vist sig i stand til både at kunne forebygge huller, og oven i købet reparere små ridser og småhuller på overfladen af tænderne.

Tandpastaen er lavet i to varianter – den almindelige og en til følsomme tandhalse. Et rigtigt spændende alternativ til den almindelige fluortandpasta, hvor man ikke går på kompromis med beskyttelsen af tænderne.


Lev smukt

Den smukke Thorbjörg Hafsteinsdottir er igen aktuel med en livsstils-bog ‘Den ultimative anti age-guide – Smuk hud med naturlig glød på 28 dage’, der har fokus på, hvad den rigtige livsstil kan gøre for vores udseende.

Du får en færdig detox-kur, der i løbet af en måned kan give dig synlige resultater i din hud og dit udseende. Du arbejder altså primært indefra med den rette kost og tilskud, men du får også masser af tips til skønhedsbehandlinger, øvelser og afspændinger, der altsammen har betydning for, hvordan du ældes.

Find den i Naturlishoppen.dk.

‘Den ultimative anti age-guide’, af Thorbjörg Hafsteinsdottir, People’sPress, 288 Sider, vejl. pris kr. 299,95.

Forrige artikelEn mundfuld

Næste artikelExtra