Nyheder

Personlig sundhed

4. maj 2013

Vi har alle vores tips, tricks og metoder til at få det bedre…

Motion op i alderen

Peter Møller har rundet de 60 år og har ikke accepteret at sætte motionen på standby eller skrue voldsomt ned. Han elsker at være spinning-instruktør, men de lange stræk kan godt betyde ømme muskler! Efter maraton-kørsler på 6, 12 eller 24 timer bruger han Perskindol.

Gelen køler huden, men varmer musklen i dybden, hvilket er yderst afslappende.

– Jeg holder også meget af landevejscykling og tager på en årlig cykelferie i alperne eller på Mallorca. På disse ture er Perskindol lige så vigtig som alt andet cykeludstyr! Men også til alle andre former for fysisk udfoldelse, der kan give muskelømhed overalt på kroppen, bruger jeg Perskindol, siger Peter Møller.

Fiskeolier til leddene

Max Jensen fra Kalundborg tager fiskeolier hver eneste dag, så hans led kan holde til fysisk arbejde og sportsudøvelse. Og han foretrækker de rene produkter fra Nordic Naturals af flere årsager.

– Jeg ved godt, at næringsstofferne normalt skal dækkes gennem en almindelig varieret kost og med fisk 2-3 gange om ugen. Man da jeg samtidig er sportsudøver og dyrker løb, cykling, svømning og vægttræning, behøver jeg noget ekstra, og det får jeg i den flydende fiskeolie Omega-3 fra Nordic Naturals.

Fiskeolien, der smager af citrus, er nem at indtage, og der er ingen grim smag af tran.
– Jeg kan mærke, at den hjælper på mine knæ, albuer, skuldre og andre led.

Alle Nordic Naturals produkter er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of The Sea. De patenterede teknologier beskytter fiskeolierne mod sundhedsskadelig harskning, og der er sikkerhed for renhed og høj kvalitet.

Vind Syv sunde skridt

Anette Harbech Olesen er en af Danmarks mest vidende og engagerede kostvejledere – måske du læste hendes artikel på side 18 om afgiftende fødevarer?

Mange af hendes gode råd har hun samlet i bogen “Syv sunde skridt”, som du kan købe på Naturlishoppen.dk. Den handler både om mad og motion, samt om god søvn, motivation, væske og humør. Og så får du selvfølgelig mange lækre opskrifter med i købet.

I maj måned har du også muligheden for at vinde et eksemplar af bogen, hvis du deltager i vores konkurrence på Facebook. Her udlodder vi nemlig fem eksemplarer af bogen.

Du finder Naturlis facebookside ved at søge på Naturli, når du er logget ind på Facebook. Her finder du også mange andre tips, nyheder og brevkasser.

Sov!

Søvn er sundt, og de fleste af os ved godt, at humøret er afhængigt af, at vi får sovet ordentligt. Men som forældre ved vi også godt, at gode råd kan være ubetalelige, hvis familiens yngste ikke kan få søvnen til at fungere.

Problemet er ikke enestående – heller ikke selvom barnet er blevet lidt større end de første år, hvor søvn er meget i fokus. Derfor Elizabeth Pantley nu lavet opfølgeren til bestselleren ‘Sov igennem uden gråd’:

‘Sov igennem uden gråd for 1‐6-­årige’ er fuld af praktiske råd om børns søvn med reelle løsningsforslag til ethvert tænkeligt søvnproblem. Du får grundlæggende viden om søvn til specifikke råd rettet mod børn med særlige behov. Bogen dækker blandt andet hyppige børnesygdomme, ernæring, medicin, søvnangst, mareridt, amning og helt almindelig stædighed.

Elizabeth Pantley er selv mor til fire, og blev verdensberømt for sin bog ‘Sov igennem uden gråd’, der handler om spædbørn.

Læs mere om Elizabeth og hendes metoder her: www.pantley.com

‘Sov igennem uden gråd for 1‐6-­årige’, af Elizabeth Pantley, Forlaget Aronsen, 236 sider, vejl. pris kr. 199,-.

28 dage

Så længe skal du bruge for at følge Louise Bruuns opskrift på en lykkelig krop.

‘Få en lykkelig krop på 28 dage’ er en omfattende vejledning til kost, træning og livsstil, der giver dig effekt og lyst til at indføre en varig livsstilsændring.

Louise Bruun er erfaren ernæringsterapeut og personlig træner, og hendes mission er at lære os at spise den gode mad, der gør os sunde og raske. Bogen indbyder til at gå i gang med en 28 dages plan med lækker og naturlig mad, der sikrer dig velvære og sundhed i hverdagen. 

Samtidig får du træningsprogram for alle ugerne, der er med til kickstarte din nye livsstil. Louise Bruun har tidligere skrevet kogebøgerne “Lækkermad” og “Lykkemad”.

Find bogen på Naturlishoppen.dk

‘Få en lykkelig krop på 28 dage’, af Louise Bruun, Gyldendal, 232 sider, vejl. pris kr. 299,-.

Forrige artikelSund smag

Næste artikelPå vej mod sommer

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.