Nyheder

Extra

16. september 2013

Tilsæt efteråret lidt ekstra, hvis du er bange for at blive ramt af infektioner…

Fermenteret feberredning

Feber. Konstant snøften. Bjerge af lommetørklæder. Efteråret er en hård nyser, selvom det er smukt. Du kan som nævnt gøre meget for at styrke dit immunforsvar – bl.a. med mælkesyrebakterier, som opretholder en normal og stærk mave, hvor 70 pct. af immunforsvaret sidder.

Vita Biosa Urt er en økologisk og fermenteret urtedrik, som har et højt indhold af aktive mælkesyrebakterier, samt ekstrakt af 19 forskellige økologiske urter, der er kendt for deres gode indflydelse på balancen i mave-/tarmsystemet.

Foruden Urt fås Vita Biosa i 3 varianter; Hyben, Aronia og Sweet – alle fri for sukker, mælk, gluten og konserveringsmidler. Vita Biosa kan købes i din lokale helsekostforretning, Matas, og via Matas.dk og Helsam.dk.

 


 

 

Bamsenyt

Kosttilskud til almindelig styrkelse af immunforsvaret er en god idé til både voksne – og til børn. Men det kan være en udfordring at finde en vitaminpille, hvor både barnets smag og de voksnes kvalitetssans mødes.

Bamse Bomstærk skiller sig ud fra almindelige børnevitaminer ved at være mere bredtdækkende med hensyn til vigtige næringsstoffer – nu indeholder tabletten f.eks. 60 mg. magnesium – tilpasset barnets særlige behov..

Der er også taget hensyn til børn med allergirisiko, for Bamse tabletter er sødet med bl.a. stevia og helt uden brug af sukker eller kunstige søde- og smagsstoffer.

Vejl. udsalg for 120 stk. kr. 164,50 – fås bl.a. i helsekostbutikker.


Brug beta-glukaner

Wellmune WGP ® er en naturlig ingrediens (Betaglucan 1,3/1,6), der stammer fra almindeligt bagegær. Studier viser, at det aktiverer immunforsvaret ved at øge antallet af aktive immunceller. Denne unikke ingrediens er resultatet af forskning for mere end 1,5 milliarder kroner og er beskyttet af mere end 40 patenter.

ImmiFlex med Wellmune WGP ® virker fra den første dag ved at aktivere det uspecifikke, medfødte immunsystem og øge kroppens naturlige forsvar. Den menneskelige krop har siden tidernes morgen udviklet en måde at bekæmpe angreb fra gær, og det er denne mekanisme, der aktiveres af Wellmune i ImmiFlex.

Betaglucanerne ”narrer” så at sige de vigtige immunceller neutrofiler til at tro, at alle de fjendtlige angribere i kroppen er gær, hvorefter de angribes og neutraliseres. Selv om beta-glukanen kommer fra gær, er der ingen gær tilbage i produktet, kun de immunaktiverende stoffer. Da ImmiFlex virker ved at få immunsystemet til at reagere på alle kropsfjendske substanser, kan ImmiFlex anvendes på alle tænkelige immunbelastninger. Forskningen har vist gunstige resultater på svampe, bakterier og virus.


Tjen flere penge?

‘Styrk immunforsvaret … og tjen flere penge’ er titlen på Pernille Lunds seneste bog om immunforsvaret. Den henvender sig i højere grad til ‘slutbrugeren’ end den første ‘Immunforsvarets nye ABC’, som mere henvender sig til professionelle brugere.

Pernille Lund lokker også med bonussen: Du får mindre sygefravær og færre sygdomme, der i sidste ende koster dig og samfundet penge.

Inflammationer og autoimmune sygdomme, som f.eks. gigt og mave-tarmbetændelser, er absolut sygdomme med rod i immunforsvaret. Pernille Lund, naturopath og biopat, giver masser af råd, der kan rette op på ubalancerne. Du får også en kogebogs-del med den rette kost på 45 sider.

Find den på Naturlishoppen.dk.

‘Styrk immunforsvaret… Og tjen flere penge’, af Pernille Lund, Forlaget Hovedland,  247 sider, vejl. pris kr. 269,-.


Forrige artikelSmukt!

Næste artikelPusle Helmuth: Hvert barn – sin oplevelse