Opskrifter

Olsens pølsegryde

7. april 2010

En rigtig herreret får nyt og sundere liv i denne version.

Til 2 personer 200 g pølser (fedtfattige eller sojapølser) 2 tsk stærk karry palmeolie til stegning 1 tsk Lene Hansson thaikrydderi 1/2 grøn chili 300 g hvidkål 100 g spinat 1 løg 1 tsk Lene Hansson kryddersalt 1/2 tsk Lene Hansson krydderpeber

Brænd karryen af i olien på en stegepande ved høj varme i 1/2 minut. Tilsæt thaikrydderi og finthakket chili uden kerner. Tilsæt derefter pølserne (evt. skåret i mindre stykker), rør rundt og steg i ca. 2 minutter. Hak hvidkål og spinat fint og skær løget i skiver. Kom det på panden og krydr med salt og peber. Lad retten stege i alt ca. 10 minutter under omrøring. TIP:

Du kan også bruge en wok, og er du til svampe, kan du tilsætte 100 g hakkede svampe til retten og lade dem stege med i 5 minutter.

Fra “Slankekur for sultne mænd” af Lene Hansson.

Forrige artikelGinger beer

Næste artikelMichael Falch: Fandt den ro, jeg havde drømt om