Omelet med blomkål og persille

Af: Mads Bo

Foto: Peter Kam, Kam.dk

Omelet er nem og lækker hverdagsmad, når det skal gå lidt stærkt. Og har du lidt madrester fra dagen før, er dette en gylden mulighed, for at få dem brugt.

Mens omeletten står og steger færdig, kan du jo passende pakke tasken, tømme opvaskemaskinen eller sågar lave en lækker friskpresset juice eller smoothie. Både juice, smoothies og denne omelet er raketbrændstof, når det er allerbedst.

Du skal bruge:

  • 120 gram blomkål
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk. bouillon (gerne af mærket herbamare)
  • 1 knivspids peber
  • 4 æg

Sådan gør du:

Start med give æg, løg, peber og bouillon en hurtig blendertur.

Stop maskinen og tilsæt blomkål og persille og blend ved laveste hastighed – så de ikke bliver blendet til en smoothie.

Brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven. Opvarm kokosolie eller smør i en pande og hæld. Steg din omelet færdig på panden.

Fra bogen ‘Powerblending – Verdens hurtigste fastfood’ af Mads Bo.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*